REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tăriceanu, ATAC DUR la Daniel Constantin: 'E MANELISTUL politicii româneşti'

Tăriceanu, ATAC DUR la Daniel Constantin: 'E MANELISTUL politicii româneşti'

Replica API 27 mai 2017 | 00:58 465

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat vineri că îi pare bine că Daniel Constantin a fost exclus din partid, întrucât şi-a dat seama că acesta nu are "niciun fel de principii în viaţă" şi este "manelistul politicii româneşti".

"Am avut un moment în care, odată cu Congresul care s-a desfăşurat în ALDE şi în care, într-un fel, s-au separat lucrurile, mi s-a părut că e regretabil că domnul Daniel Constantin a fost exclus din partid. Astăzi, privind puţin la ce se întâmplă, ajunge să îmi pară bine (...) pentru că înţeleg acum şi mai bine profilul persoanei şi caracterul ei. Ce înseamnă să nu ai niciun fel de principii în viaţă. A început să facă politică în Partidul Conservator, deci, presupun că avea convingeri legate de doctrina conservatoare. După aceea, o dăm la o parte, o aruncăm la gunoi, trecem la liberali. Scăpăm şi de chestia cu liberalii şi acum ne facem ultranaţionalişti, că văd că cochetează cu ideea formării unui partid naţionalist. De ce? Pentru că simte că pe piaţa politică e nevoie de aşa ceva", a spus Tăriceanu, în discursul său rostit la Conferinţa Naţională a tineretului ALDE.

În opinia liderului liberal-democraţilor, Constantin este precum un cântăreţ care renunţă la "muzica cultă", în favoarea manelelor.

"Asta este exact ca un cântăreţ care se uită, se duce la o nuntă şi vede că la nuntă lumea se bucură când ascultă manele. Şi atunci cântăreţul lasă muzica cultă şi zice că 'manele se cer, manele cânt!'. Aşa şi domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii româneşti. Dacă vreţi să faceţi politică serioasă şi pe termen lung, vă spun eu: nici nu ascultaţi manele, nici nu cântaţi manele! Învăţaţi după note şi după note liberale!", le-a transmis Tăriceanu membrilor TLDE, scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar tu esti ,nu manelist,dar UN nenorocit hot UN condamnat penal,UN vierme,o putoare,o scursura,UN gunoi AL societatii
3
0
Pata maro de pe chilotii politicii autohtone, asta e Tariceanu.
2
0
Bine ca l-ai luat pe Jean de la Constanta. Te-ai scos cu el. La ce ambitie are locul iti este in pericol.
2
1
Iar asta o spune cea mai mare curva a politicii romanesti. ALDE este o adevarata hazna.
11
2
Curvistinele politice romanesti ...
4
2
Iar te ai laudat prin oras ca taragotul lui Tariceanu are gust de banane.
6
0
Tu vorbesti de principii,tu ,nenorocitule,tu,condamnatule,tu poponarule cu dragnea Al Tau,tu vierme imputit,tu vorbesti?Ai distrus Tara,meriti pus la zid impreuna cu dragnea,putorilor,scusurilor,Mars la puscarie,sarpe veninos
7
2
poate asa dispare tariceanu felicitari te sustinem
6
1
pe tine cand si cine te va exclude?
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920