REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Taxe de Promovare din turismul românesc, la VAMA VECHE!

Taxe de Promovare din turismul românesc, la VAMA VECHE!

Replica API 13 ianuarie 2017 | 01:01 831

VAMA VECHE DECLARĂ COMPETIŢIE DESCHISĂ STAŢIUNII MAMAIA!

VAMA VECHE DECLARĂ COMPETIŢIE DESCHISĂ STAŢIUNII MAMAIA!

Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Primăria Limanu anunţă introducerea celei mai noi Taxe de Promovare din turismul românesc - la Vama Veche!

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin şi Primarul Comunei Limanu - 2 Mai -Vama Veche, Daniel Georgescu, au anunţat introducerea Taxei de Promovare Vama Veche, după modelul implementat în premieră, în 2013, la Mamaia. Odată cu intrarea în Asociaţia Litoral - Delta Dunării, în octombbrie anul trecut ( Primăria cu nr.10 !), am anunţat public că Vama Veche devine cel mai nou Brand turistic preluat în management de destinaţie la Asociaţia Litoral-Delta Dunării.

“Păstrăm spiritul liber de Vama Veche, dar scoatem Vama în lume. Strategic, aveam nevoie să consolidăm ca imagine ambii piloni principali ai Litoralului, adică şi Vama Veche, alături de Mamaia. De data aceasta, administraţia locală şi noul primar au înţeles de ce este esenţial să stabileşti şi să urmăreşti o Strategie de promovare, care să aducă rezultate şi coerenţă. Vama Veche este deja un brand binecunoscut, dar are nevoie de reconstructie şi şlefuire şi trebuie promovat ca produs turistic distinct şi special şi pe pieţele externe pe care acum le deschidem pentru Litoral. Vom oferta de acum către turoperatorii străini şi locaţiile speciale din Vamă şi spiritul Vămii! Introducerea Taxei de Promovare la Vama Veche ne va permite o campanie de promovare cu rezultare care să atingă performanţele pe care le-am obtinut cu Mamaia. Vama Veche intră astfel puternic pe piaţa promovării turismului românesc. , a precizat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

“Aruncăm manuşa! Declar competiţie deschisă între Mamaia şi Vama Veche, în sensul că ne alăturam strategiei Asociaţiei Litoral - Delta Dunării şi facem echipă pentru promovare la târguri şi evenimente naţionale şi internaţionale. Veţi vedea Vama Veche în premieră la Târgurile de Turism, şi pentru că înţelegem că avem nevoie de buget pentru a egala şi depasi rezultatele campaniei Mamaia Style, am decis sa preluăm şi noi modelul introducerii Taxei de Promovare, aşa cum a fost implementat la Mamaia. Devenim astfel a doua Primărie de pe Litoral şi a 4-a din ţară cu un model special de promovare, care ne va permite să creăm evenimente, să realizăm primele noastre materiale de promovare, filmul oficial de promovare Vama Veche, infotrip-uri cu agenţi de turism şi presă şi să ne prezentăm la Târgurile de turism alături de toţi ceilalţi membri ai Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.”, a declarat Daniel Georgescu, Primarul Comunei Limanu.

"Am sustinut cu tărie importanţa alipirii la Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi de aceea ne-am şi constituit într-o Asociaţie a celor mai reprezentantivi operatori economici din Vama Veche şi regiune. Susţinem cu încredere, alături de primarul Daniel Georgescu, introducerea unei Taxe de Promovare care să aducă şi pentru Vama Veche rezultatele pe care le-am văzut cu toţii la Mamaia. Nu poţi construi strategie, promovare şi dezvoltare pentru o destinaţie turistică dacă nu ai buget. Ni-l constituim şi îl vom administra după modelul care deja s-a consacrat şi aşteptăm cu nerăbdare să ne facem prima prezenţă la Târgul de Turism al României, alături de toate celelalte staţiuni de pe Litoral, într-un show "Vama Veche Style!", a declarat Mugur Cristea, repezentant Asociatia Investitorilor din Vama Veche (înfiinţată la finalul anului trecut).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vadu va fi viitorul.... restul e can can.
1
13
Oameni buni cineva trebuie sa sesizeze Parchetul...hoata asta de martin nu se mai opreste din furat si escrocat primariile din judet...chiar trebuie sa o suportam pe nemernica asta la nesfarsit?
14
0
vamaiotul hedonist cu cort Vama Veche a devenit cunoscuta prin atmosfera hedonica,boema,salbatica, libera de prejudecati ,minimalista,nudism.Turisti fara masini fitoase,cupluri tinere cat despre ,,sugar dating''mai rar sau deloc.In urma acestei ,,promovari''fiti sigur ca multi boemi,minimalisti iubitori de natura nealterata vor ,,emigra'' spre nord Corbu,Periboina,si de ce nu Sahalin,Sf.Gheorghe,Sulina.
15
0
Wow.....Sper sa nu intre si Vama in moarte clinica.....precum Mamaia si restul litoralului....parca vad ca vama se va muta dupa granita la Bulgarasi. in Delta Dunarii e dezastru,restul litoralului e dezastru....prevad zile "style" pt Vama!
17
0
Purecilor le place sa se arunce in blana cainilor mai grasuti,mai sanatosi. Asa si cu Vama,localnicii si-au facut mici afaceri,au fost ajutati si de simpaticul tip din Tg. Mures cu aducerea de diversi cantareti si promovare pe bune. Acum,normal ca vin si capusele sa profite,cica sa ,,promoveze'', sa ,,slefuiasca'', adica sa-i subordoneze pe cei care au muncit regulate mereu de statul curului prin ANAF si altii. Care spirit liber,o sa fie si acolo cu sezlonguri obligatorii,cu tiganoi si beleuzi care sa se dea mari ,cu ,,vedete'' care gioraie si spun ca fac muzica,tarfe si tarfi .Pa,libertate!
16
1
iara a aparut betiva asta ????vrea sa si scota bani pe bmw ul care i la cumparat futacului de PAHARE din mangalia ???seamana carina cu actuala femei de servici a lui pahare ,andreea tomac
20
0
Sa vedem ce va face si Escrocul asta de Primar macar toalete sa faca anul asta la Vama ca lumea pana acum isi faceau nevoile in MARE . Succes Primarule la amenajat WCuri si Dusuri.
18
1
Acasta foca in calduri si-a luat sutul in cur in Mamaia, iar acum a gasit prostanul din Limanu. Oare oamenii sunt atat de prosti, nu realizeaza ca femeia asta este ca un sifilis pentru turism.
20
0
Iar se baga in seama gomflabila martin?inca nu este la puscarie?
20
0
Pacat, aceasta decizie o sa duca la desfiintarea stilului din Vama Veche asa cum ne place si care a dus ca Vama sa fie atat de renumita. Asa sa antamplat si la Costinesti. Pleaca investitorii din Vama ???? Devine Vama ca si alte statiuni precum Venus, Saturn, Olimp ???, avem destule din astea. Sper ca Vama sa ramana Vama.
22
0
Corina noi te iubim, si cu tine vrem sa f
8
17
Fa i curul mare lu asta.zici ca este free willy.o escroaca care face bani din taxe de turism pe care noi le platim.
25
0
Ce frumoasa e Corina Martin
3
25

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108