REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Terenuri de sport, lăsate de izbelişte la Mangalia

Terenuri de sport, lăsate de izbelişte la Mangalia

Replica API 7 martie 2016 | 23:59 687

Un tânăr se arată indignat de modul în care administraţia locală din Mangalia gestionează problema stării în care se află terenurile sportive amenajate în localitate. Andrei Pătraşcu susţine că a fost duminică, 6 martie, cu câţiva prieteni pentru a juca fotbal la Baza Pescăruş, şi că a fost dezamăgit de ceea ce a găsit: garduri ruginite, bănci şubrede, coşuri de baschet stricate, teren lăsat le izbelişte, plin de iarbă şi gunoaie:

„Vreţi să jucaţi fotbal sau să vă scoateţi copiii la "bătut mingea", în Mangalia? Astăzi, împreună cu câţiva prieteni am căutat relaxare, mişcare, şi o activitate care să fie colectivă. Ploaia s-a oprit şi evident am ales fotbalul. În scurt timp ne-am organizat şi am pornit către Baza "Pescăruş", entuziasmaţi. Ajunşi acolo, surpriză! De la entuziasm, cu toţii am trecut la dezamăgire. De ce? Se poate observa clar în poze. Toate terenurile de fotbal, baschet şi tenis sunt distruse.

Este inacceptabil ca într-un oraş ce se vrea a fi unul european să nu poţi avea unde să joci un tenis cu prietenii sau să îţi poţi scoate copilul la un "schimb de pase". Nici nu vreau să mă gândesc la ideea de a practica un sport de performanţă, în Mangalia!”, a scris Andrei pe o reţea de socializare. Acesta este de părere că valorile sportive nu sunt respectate în această localitate, motiv pentru care nu îşi imaginează nici posibilitatea ca cetăţenii să poată practica vreun sport de performanţă.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614