REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TERIBIL: O tânără din Medgidia îşi acuză fostul iubit că a violat-o şi i-a aruncat cu ulei încins pe faţă

TERIBIL: O tânără din Medgidia îşi acuză fostul iubit că a violat-o şi i-a aruncat cu ulei încins pe faţă

Replica API 9 ianuarie 2014 | 00:00 123

Internată în Spitalul Judeţean Constanţa

Internată în Spitalul Judeţean Constanţa

Acuzaţii grave la Medgidia! O tânără de 27 de ani, Carmen Şerbănescu, îşi acuză fostul iubit, cu care a stat 6 ani de zile, că a stropit-o cu ulei încins pe faţă şi că a violat-o. Avocatul fetei a depus joi, 9 ianuarie, plângere la Poliţie. Însă, din câte se pare, "povestea" este ceva mai întortocheată.

Totul s-ar fi petrecut în cursul zilei de luni, 6 ianuarie, când tânăra şi-a vizitat fostul iubit pentru a-şi lua ultimele lucruri ce le mai avea acolo. Dacă în primă fază a spus că este vorba de un accident casnic, iată că acum acuzaţiile sunt de viol, sechestrare de persoane şi tentativă de omor. "Luni, 6 ianuarie, în jurul orelor 12. 30 - 13.00, am fost sesizaţi de către Spitalul Medgidia cu privire la o pacientă ce prezenta arsuri, în urma unui accident casnic. Ajunşi la faţa locului, am constatat că avea arsuri la nivelul feţei şi mâinilor. Totul s-a petrecut când victima se afla în bucătărie, cu fostul iubit, s-au certat şi el ar fi aruncat tigaia pe jos iar uleiul a sărit, provocându-i tinerei leziuni. Nu a vrut să depună atunci plângere, spunând că-şi rezervă dreptul de a o depune în termenul legal. Astăzi, (joi - n.r.) am fost contactaţi de către avocatul ei, el având şi acuzaţii de viol şi tentativă de omor. I-am îndrumat şi către Medicina Legală pentru încadrarea faptei.", a declarat, pentru "Replica", comisarul şef Ion Ioniţă, adjunctul Poliţiei din Medgidia. Acum, Carmen Şerbănescu îşi acuză fostul iubit că a violat-o, după care a mutilat-o, aruncând cu ulei încins pe ea. Tot el ar fi fost cel care a sunat la 112. De cealaltă parte, bărbatul susţine că lucrurile au stat cu totul altfel, că se aflau în bucătărie iar ea îi tot repeta ce fericită este cu noul iubit. El s-ar fi enervat şi a aruncat tigaia pe jos, uleiul sărind peste tot. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs evenimentul. Carmen este şi mama unui băieţel de 8 ani, iar acum a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, starea ei fiind stabilă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614