REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Termen în dosarul Beirut: mama uneia dintre victime, dată afară din sală

Termen în dosarul Beirut: mama uneia dintre victime, dată afară din sală

Replica API 12 februarie 2016 | 00:00 231

Scandal la Judecătorie

Scandal la Judecătorie

George Karam s-a aflat, joi, 11 februarie, la Judecătoria Constanţa, în dosarul incendiului de la Restaurantul Beirut, în urma căruia trei tinere au ars de vii. În sala de judecată au venit şi rude ale victimelor. Potrivit unor surse, mama uneia dintre fetele arse în restaurant a fost dată afară în sală de judecătorul care instrumentează cauza, după ce i-a reproşat că procesul se amână fără motiv. George Karam a fost trimis în judecată în dosarul incendiului devastator de la Restaurantul Beirut. Alături de el, alte 9 persoane fizice şi juridice sunt cercetate pentru distrugere din culpă. Karam a stat, pentru prima dată de la tragedie, faţă în faţă cu rudele îndurerare ale fetelor care au pierit în incendiu.

Reamintim că, în august a.c., anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului morţii, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, a fost trimisă în judecată şi societatea pe care o reprezintă, SC Middle East Parteners SRL sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de complicitate la realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată şi complicitate la abuz în serviciu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920