REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ţiganii care au făcut scandal în Km 5, PĂZIŢI de MASCAŢI la o pomană în Valu!

Ţiganii care au făcut scandal în Km 5, PĂZIŢI de MASCAŢI la o pomană în Valu!

Replica API 21 octombrie 2016 | 00:18 321

Preventiv, să nu se încaiere

Preventiv, să nu se încaiere

Luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Constanţa au împânzit localitatea Valu lui Traian, joi, 20 octombrie! Mai exact, aceştia au „păzit” mai multe persoane de etnie romă, care au fost implicate într-un scandal, zilele trecute. Mai multe persoane de etnie romă s-au strâns la un local de la intrare în localitatea Valu lui Traian, acolo unde au organizat un fel de pomană, după cum ne-au declarat oamenii din zonă.

„Au ei un fel de ritual. Când au un muribund în familie fac pomană, să se dea de mâncare când încă trăieşte. Am înţeles că pun un om într-un sicriu şi mănâncă acolo, ceva de genul”, au spus oamenii. Însă, cum este vorba chiar despre indivizii care au fost implicaţi într-un scandal în urmă cu câteva zile, la faţa locului au ajuns şi mascaţii din cadrul SAS pentru a preveni orice întâmplare nefericită.

Amintim că aproximativ 30 de persoane s-au purtat „ca la uşa cortului”, în seara de marţi, 19 octombrie, în jurul orei 20.00. Este vorba despre două grupuri formate din persoane de etnie romă, unul din cartierul Palas şi celălalt din Kilometrul 5. Astfel, cei din Palas au dat năvală pe strada Tractorului şi s-au luat la ceartă cu ceilalţi. Motivele au fost legate de infidelitate şi promisiuni de căsătorie.

Se pare că rivalii au şi grade de rudenie între ei şi era vorba de stabilirea unei nunţi. Dar nu prea s-au înţeles asupra detaliilor, plus că rudele celui ce trebuia să fie mire ar fi aflat că mama fetei era infidelă soţului, începând să urle: aşa mamă, aşa fiică. În timp ce conflictul verbal era în toi, în jurul orei 20.15, 10 oameni ai legii din cadrul Secţiilor 4 şi 5 Poliţie au ajuns la faţa locului şi au reuşit să aplaneze conflictul înainte de a izbucni vreun scandal cu capete sparte. Indivizii au fost conduşi la Secţii, acolo unde au precizat că se vor potoli. Poliţiştii vor supraveghea respectivele zone şi în perioada următoare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614