REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tinerii, invitaţi să muncească MOCA pentru festivalul Neversea!

Tinerii, invitaţi să muncească MOCA pentru festivalul Neversea!

Replica API 27 mai 2017 | 00:00 460

UNTOLD și NEVERSEA anunţă că “oferă șansa tinerilor să trăiească experiențe unice de festival dintr-o altă perspectivă decât cea a festivalierului”. Cel mai bun festival din Europa, UNTOLD și cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA recrutează peste 2000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor, iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding. În traducere: tinerii sunt invitaţi să muncească... gratuit!

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor trebuie să ai, conform organizatorilor, între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare începe vineri, 26 mai și se incheie pe data de 07 iunie, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 08-12 iunie.

Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe, dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team și eco team. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire de 16 ore în care vor învăta elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament de festival, acces la festival și două mese pe zi.

Claudia CORBU

Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe site-ul www.untold.com iar pentru festivalul NEVERSEA pe www.neversea.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ma ca e toti asistent manager da nu au o zi de munca pe nicaieri. Cand ii auzi ca vin la interviu cu cv-ul gol da cu pretentii de 2.000 de lei iti vine sa ii iei la bataie. Dar na esti om finut si o bagi pe aia cu baza de date... Asa se face experienta cu voluntariat daca nu stiati.
0
2
MOCA??? In ce limba scrieti?
3
0
Vreau si eu sa ma bag voluntar, poate prind ceva pisicute tinerele, ofer si cazare gratis. Miiiaaauuuu!
0
0
In vest se practica aceasta situatie, ea tb privita altfel : sunt tineri care nu si permit sa cumpere biletul dar vor totusi sa ia parte la acest festival, atunci se duc voluntari. Ambele parti profita de asta
4
0
din Primarie care au fost de acord cu organizarea acestui eveniment, suntem curiosi cum veti amenaja acele scene pe care vor veni invitatii...in conditiile in care accesul catre plaja se face pe niste stradute inguste....cu masini parcate pe ambele sensuri....Cum veti proceda cu locatarii din zona in cele 3 zile...24 din 24...vor exista toalete ecologice..va masura cineva decibelii ... si multe alte inconveniente generate de acest festival...acum vreti voluntari...deja sunteti depasiti de situatie. Apropo...aveti voie sa inchiriati acele plaje amenajate cu fonduri europene ?
9
0
Pe o plaja unde incap 5000 de oameni ei au vandut 20 000 bilete si mai vor si 2000 voluntari. dar daca tot participa la festival moca cred ca se vor gasi destui machedoni pentru acest lucru. Si eu care credeam ca daca se dau bilete am scapat de ei, iata ca a aparut o posibilitate sa sufoce in continuare turistii. Sa vedeti cate masini de 30-40 mii euro cu numere de CT vor fi pe langa festival dar ei sunt voluntari acolo. De tot rasul.
6
0
Ma duc voluntar sa ajut oameni nevoiasi, nu toti drogati ! Astia chiar au tupeu ! Daca doneaza 50 la suta din profit pentru cauze umanitare ma bag ! Daca nu sa-si bage nisipul in cur !
12
3
Sa se imbogateasca mafiotii pe seama mea? Nu multumesc! Sa angajeze!
6
2
Adica ei gastiga peste 1 milion de euro si nu vor sa plateasca ? Daca venea salam sau minune , poate poate gaseau ceva pasaret sa vina sa o frece mokka . Prevad un mare fiasco ! Aici la noi prinde de alde salam , nu din astia !Va urez FALIMENT !
4
3
Daca ma duc voluntar, ma duc pt o cauza care ajuta oameni in dificultate, nu pentru profiturile altora. Vai, saracii organizatori, cum vor ei sa faca "ceva" pt promovarea orasului, dar nu au oameni! Nu ca ar scoate profituri de miliarde, sau asa ceva. Si acum cauta si prosti care sa munceasca gratis pentru ei.
18
2
asai in capitalism ,,munca ca la Popa de pomana.
15
1
Sincer nu cred ca vor gasi asa ceva la noi..nici bani nu vor ai nostri sa munceasca dar voluntarii. Organizatorii cred ca ar trebui sa aduca din alta parte dar vor sa faca treaba !!!
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614