REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tinerii, REVOLTAŢI că li se bagă pumnul în gură: “Ni s-a bruiat semnalul la telefon, o dronă i-a spart capul unui protestatar”

Tinerii, REVOLTAŢI că li se bagă pumnul în gură: “Ni s-a bruiat semnalul la telefon, o dronă i-a spart capul unui protestatar”

Replica API 6 noiembrie 2015 | 00:31 369

“Se încearcă stingerea revoltei populaţiei!”

“Se încearcă stingerea revoltei populaţiei!”

Tinerii simt că li se bagă “pumnul în gură” şi nu vor să accepte asta! Aceştia consideră că autorităţile încearcă să le stingă revolta prin bruiaj şi prin furnizarea unor date nereale. În plus, Gabi Pătraşcu a declarat pentru “Replica”, faptul că, din pricina bruiajului, o dronă a căzut în seara de miercuri, 4 noiembrie, şi a rănit destul de serios un protestatar. “Avea sânge pe faţă, era cocoşat, săracul!”, a spus acesta.

Românii sunt din ce în ce mai revoltaţi! Pe lângă faptul că sunt hotărâţi să iasă din ce în ce mai mulţi în stradă pentru a spune NU unui sistem „bolnav”, care, în cele din urmă, a dus şi la moartea şi rănirea mai multor tineri nevinovaţi, acum sunt revoltaţi de faptul că s-ar încerca o „stingere” a acestei revolte. Spre exemplu, un tânăr din Constanţa, Florin Dumitru, a distribuit pe o reţea de socializare o postare în care preciza că, în Bucureşti, în seara de miercuri, 4 noiembrie, s-au întâmplat lucruri ciudate.

Toate acestea le ştie de la un prieten care s-a aflat acolo şi se referă la faptul că, spune el, s-a bruiat semnalul motiv pentru care nu au mai putut posta nimic pe Facebook pentru a vedea o ţară întreagă ceea ce se întâmplă cu adevărat. În plus, din pricina acestui bruiaj ar fi picat şi o dronă, care a rănit un protestatar, acesta ieşind din mulţime plin de sânge. „Ceea ce s-a întâmplat aseară (miercuri, 4 noiembrie – n.r.) nu am văzut pe nicăieri. Era o maşină cu antenă de bruiaj. Nu puteam să postăm nimic! Puteam primi apeluri telefonice, dar să postăm ceva pe Facebook pentru a vedea toată ţara ce se întâmplă în Bucureşti nu aveam nici o şansă. Considerăm, de asemenea, că este vorba şi de dezinformare. S-a spus că au fost cam 50.000 de oameni în stradă, dar eu am fost acolo şi am fost mult mai mulţi. Tot platoul din faţa Casei Poporului era plin, plus pe bulevardul Unirii, până aproape de Unirii, acolo. Nu avea cum să fie doar 50.000 de oameni. În momentul în care s-a plecat de la Casa Poporului, au tot venit oameni şi s-au strâns încât Piaţa Universităţii era arhiplină”, a declarat, pentru „Replica”, Gabi Pătraşcu.

„Se încearcă o stingere a revoltei populaţiei! A căzut şi o dronă din pricina bruiajului!”

„Cred că se încearcă să se stingă toată revolta aceasta a populaţiei şi cu cât mai puţini, cu atât mai bine, astfel ca ceilalţi din ţară să creadă că, gata, a trecut. În plus, în timp ce filmam, a căzut o dronă în capul unui demonstrant. I-a spart capul, pur şi simplu nu mai putea sta în picioare. Era cocoşat de durere, săracul, cu sânge pe faţă. Nu ştiu a cui era drona, probabil a unei televiziuni şi, din pricina bruiajului de la jandarmi, s-a pierdut semnalul şi a picat. Nu ştiu dacă a fost intenţionat, cert este că nişte jurnalişti au luat seria dronei şi poate se află a cui a fost. Lumea trebuie să ştie ceea ce se întâmplă cu adevărat!”, a mai spus Gabi. Precizăm că protestele continuă în ţară, inclusiv la Constanţa, şi în această seară, dar şi în zilele următoare. „Constanţa, trezeşte-te” este sloganul de la malul mării.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614