REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TRAGEDIE la Agro Valpet! Un bărbat a murit strivit de un motostivuitor

TRAGEDIE la Agro Valpet! Un bărbat a murit strivit de un motostivuitor

Replica API 21 septembrie 2016 | 02:38 414

Mai multe accidente de muncă au avut loc în județul Constanța de la începutul lunii septembrie a.c. Dintre acestea, unul a avut loc la AGRO VALPET din Eforie Sud, unul la Școala Gimnazială nr. 1 Comana, dar și la SOCEP. Din nefericire, o persoană și-a pierdut viața.

Astfel, la data de 7 septembrie a.c., la SC AGRO VALPET SRL a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui lucrător. Este vorba despre Nicolae Lepădatu, în vârstă de 53 de ani. În timp ce conducea un motostivuitor, mecanicul a pierdut controlul utilajului, răsturnându-se cu acesta, ulterior fiind prins sub utilaj. Victima a fost transportată și internată la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde, din păcate, a decedat în cursul nopții de 7 spre 8 septembrie a.c. Marinica Mocrii, îngrijitoare la Școala Gimnazială nr. 1 din Comana, a avut parte de un eveniment nefericit la locul de muncă, soldat cu pierderea temporară a capacității de lucru. În cursul zilei de 8 septembrie a.c., în timp ce spăla ferestrele pe exteriorul clădirii, urcată pe o scară, femeia a alunecat și a căzut pe trotuar. Ulterior, pacienta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru acordarea îngrijitilor medicale. Ghinion a avut și Ion Gavrilă, conducător auto în cadrul firmei SC SOCEP SA. La data de 12 septembrie a.c., în timp ce se afla cu auto CT 25 YON la magazia 4 prim pentru a descărca floarea soarelui, bărbatul s-a urcat pe o scară pentru a-și aranja prelatele și a căzut de pe aceasta lovindu-se la cap. Victima fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. Toate accidentele sunt în curs de cercetare de către comisii numite de către societățile angajatoare, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările şi completările ulterioare. După finalizarea cercetărilor, dosarele de cercetare vor fi înaintate pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102