REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TRAGEDIE LA LUMINA! Tânăr mort, într-un accident rutier

TRAGEDIE LA LUMINA! Tânăr mort, într-un accident rutier

Replica API 17 martie 2017 | 14:07 1960

Descoperire şocantă! Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţa Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină joi noaptea (16 spre 17 martie a.c.) în localitatea Lumina! Asta după ce un băiat în vârstă de doar 18 ani a fost găsit în stop cardio-respirator în plină stradă. Mai mult decât atât, acestea prezenta şi multiple traumatisme. Medicii au efectuat protocolul de resuscitare, însă nu a dat rezultate. Ulterior, tânărul a fost declarat decedat! Se pare că acesta a fost victima unui accident rutier!

Este vorba de Silviu, un tânăr de 18 ani, care este plâns de rude și de apropiați. Sora acestuia a lăsat un mesaj năucitor pe o rețea de socializare.

"Nu pot să cred,iubitul meu frate! Viața mea,inima mea și tot ce aveam mai scump pe lume.. de ce te a luat Dumnezeuu în acest moment? Te vreau înapoi și să nu mai pleci niciodată de lângă mine! Tot ce vreau să știi acolo sus este că te iubesc mai mult decât orice și tu știi asta foarte bine! Nu o să te uit niciodata! Casa deja este pustie fără tine! Te iubesc enorm de mult", a scris sora băiatului pe Facebook.

Cum s-a produs tragedia!

La data de 17.03.2017, ora 00.21, Daniel Alexandru Mirea în vârstă de 22 de ani din localitatea Lumina a condus un autoturism pe strada Mare din localitate, unde a surprins si accidentat un tânăr din Lumina, care se deplasa pe carosabil. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. În cauza a fost întocmit dosar penal.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sami bag pula in morti tai dani mirea care lai calcat pe silviu si bocaneala marian care iai dat cu bata in cap mai aveti si tupeu sa ii amenintati pe cei care zice de voi huuuu criminalilor morti scrie pe voi lesurilorr animalelor la fel veti pati cat de curand mam jurat si asa va fi
1
0
V ati smecherit si voi ma tzarusilor? Ati inceput sa faceti batai ? Baga v as sange pe gat de terminati . Meritati eutanasiati bai aia care ati facut asa va stiti voi ca sa nu dau nume ! Ati profitat de copilu asta , baiii o sa va futa lumea in cur la parnaie smecherilor va vedeti interlopi a? Manca v as pula voastra ca daca se da unu la voi din constanta nu aveati tupeu sa l calcati cu masina pizdelor ! Limbistilorrr oarba dupa voi . Sa va bage 15 20 d ani atat meritati !!
3
0
Sa mori tu in chinuri Octavin nici macar nu sti despre ce este vorba si scri numai kkturi baiatul a fost batut si apoi a fost aruncat in strada tu esti un mare boschetar
4
3
La puscarieeeee bagamias pula in morti vostri aveti permise de 1 an si faceti raliuri cu masinile sa v a umflati , baieteala din lumina , pisamas pe voi de saraciile draq , omorati lumea pe strada , boschetarii draq
3
2
Trust , foarte trist , dar asta se intampla cand bei la volan , nici un ban , si nici o comoara din lumea asta nu va putea stinge focul din inima parintilor sai !! Dumnezeu sa l ierte !!
4
1
Dumnezeu sal ierte
4
3
Trist. Pacat de el ca era tanar. Lumina e o comuna de rahat , datorita edililor hoti, spagari si nepasatori. Cu luni in urma pe strada Morii a fost calcat alt cetatean ce venea de la munca seara tarziu. Au trecut alte masini peste el pana s-a sesizat un sofer ca lesul de jos e al unui om nicidecum un caine. Viteza excesiva , conform terobilismului si nesimtirii unor soferi. Corect. Dar adevarata vina e si a edililor intrucat nu te poti deplasa decat pe carosabil, trotuarele pe multe alei fiind inexistente sau inpracticabile , gropi, gunoi, noroi, pietroaie, boscheti. Nu asfalt nu lumini ...
9
1
copiii din ziua de azi au luat-o razna . fratele ei e mort de cateva ore si ea posteaza pe fb ,trist foarte trist
29
17
mars in mortii matii!
19
12
soseaua a masinilor si trotuarele ale pietonilor! si inca ceva: merg e trotuare vorbesc la tel si traverseaza fara sa se uite macar daca e masina la un m de ei,nu asa fratilor, trecerea este sa opresc nu este propietatea ta si hop tup pe ea direct si eu sa opresc masina ca ea nu se opreste fix pe loc, pacat de educatie si mentalitate! succes si la cat mai putine accidente ca totusi o sg viata avem!
10
4
In Lumina ar trebuii sa fie mai multa politie rutiera sa-i potoleasca pe toti golanii care merg tare si bauti... am auzit multe povesti cu tineri care aveau probleme cu legea...si care deranjau in trafic si cautau scandal. Pacat de tineretea baiatului. Dumnezeu sa-l ierte!
30
3
Pe strada aia se circula cu mare viteza...sunt asa autointitulatii smecheri de lumina care circula ca roby boberto si noaptea cu ochelari la ochi. Dumnezeu sa il ierte pe acest baiat greseala lui ca mergea pe carosabil.
17
5
Dumnezeu sa-l odihneasca
17
1
Nu acordati nimic in mod gratuit LIPITORI ce sunteti, luati voi grosul de la firmele de asigurari si dati si familiei indurerate pe care oricum nu o incalzeste cu nimic partea financiara dupa o asa pierdereo o suma f mica ..asa ca nu mai postati minciuni...voi nu acordati sprijin..voi umblati sa gasiti persoane indurerate doar ca sa va umpleti buzunarele Una peste alta va numiti si Sf. Ioan...rusine. Condoleante familiei indurerate ..si ca un sfat..nu va lasati pacaliti de lipitorile astea.. Replica..scoateti reclama asta ieftina din articol
14
5
Ioane, sprijinul vostru inseamna ca prestati pro-bono sau contra cost ? nu de alta dar este foarte important si trebuie sa stie lumea daca asta este sprijin sau interventie, demersuri pentru recuperare sume de bani ?
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367