REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tragedii pe litoral! Alte două persoane s-au ÎNECAT, între care şi un turist care făcea turul Europei

Tragedii pe litoral! Alte două persoane s-au ÎNECAT, între care şi un turist care făcea turul Europei

Replica API 3 septembrie 2015 | 21:59 207

Tragediile continuă pe litoral! Luna septembrie a debutat cu noi cazuri de înec, cu menţiunea că sezonul estival 2015 a fost cel mai negru din acest punct de vedere. Astfel, pe 2 septembrie, 3 persoane au ajuns în atenţia cadrelor medicale, două dintre ele fiind declarate decedate. Printre acestea se află şi un turist neozeelandez, care se afla în vacanţă, făcând turul Europei.

Ziua de 2 septembrie a fost umbrită de noi tragedii pe litoral! Prima alarmă a fost dată în Vama Veche, în jurul orei 15.00, când doi bărbaţi au fost văzuţi intrând în apele agitate ale mării. La un moment dat, cum aceştia nu mai reveneau la mal, salvamarii au intervenit, scoţând la mal un bărbat român. Din fericire, acesta a fost resuscitat şi transportat la spital. În cazul celui de-al doilea turist, cadrele medicale nu au mai putut face nimic decât să-i constate decesul. Chiar dacă cei doi au intrat în apă în aceeaşi zonă, nu se cunoşteau. Oamenii legii au început să scormonească plaja pentru a găsi lucrurile decedatului. La scurt timp, sub un şezlong, au fost găsite nişte haine, o borsetă şi un prosop de plajă. Astfel, anchetatorii au identificat victima, fiind vorba de un cetăţean neozeelandez, Gregory Heffernan, în vârstă de 44 de ani, care ajunsese de puţin timp la Vama Veche. Potrivit documentelor găsite în borsetă, se pare că acesta făcea un tur al Europei, el trecând prim mai multe ţări. Trupul neînsufleţit al turistului a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Şi nenorocirile nu s-au oprit aici. În jurul orei 17.00, un alt apel prin 112 era iniţiat, dar din staţiunea Costineşti. Mai mulţi oameni au sesizat un trup care plutea în apele mării negre şi au alertat autorităţile. Din câte se pare, este vorba despre un bărbat de aproximativ 70-75 de ani, care încă nu a fost identificat. Pe plajă s-a găsit o pereche de pantaloni scurţi din material textil de culoare gri, cu dungă albă, un tricou de culoare albă şi o şapcă cu inscripţia “England”, şi două chei, fără a găsite acte de identitate sau bunuri. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Mangalia in vederea efectuarii autopsiei. Urmează să fie verificate spaţiile de cazare din zonă. Poliţiştii constănţeni au declanşat anchete în ambele cazuri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218