REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Traian Băsescu:

Traian Băsescu:

Replica API 4 februarie 2017 | 00:00 756

“Nu îl apăr pe Iordache pe care îl consider un prostălău”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TU AI TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
1
0
Bai pirat nenorocit ,TRADATOR ,imostor si HIENA parsiva, daca Iordache este prostalau tu esi un TANDALAU!!!!!
1
0
idiotu asta merita impuscat caci datorita lui am ajuns aici, el a format toate jigodiile la varful institutiilor ca sa distruga si sa nu respecte constitutia si poporul ca sa faca doar ce vor si sa-l apere pe el si ca sa vezi acum se da de ceasu morti ca oamenii formati de el vor sa-l aresteze cat si familia si clanu !
4
0
GATA CU TINE!
4
1
TATAE A APUS TIMPUL TAU IN POLITICA!!
5
1
Comunismul este batran, are peste 86 de ani,are metastaza,cancer genarilizat,batranul comunism nu mai are forta sa invinga cancerul,metastaza ,sunt ultimile clipe de viata ale batrinului comunism,va muri curand,vom scapa de comunism, de comunismul lui iliescu care are aceeasi varsta cu batranul cuminism,de comunismul lui ceausescu,de comunismul lui dej si al ana pauker.
0
3
EBA sa-mi sugi stiuletu.
3
2
nemernicu asta si-a dat demisia din partida pampilor si ce sa vezi ? ca maine poimaine va ajunge sef la gasca liberala, ca partid nu al pot numi avand deja conducerea patronata de basinosii lui ce si-a batut joc de acest partid dar cine sa vada ? astia care vin in strada seara de seara precum oile : aduce-ti si muzica nu stati pe uscat ca bautura le-a dat iohanis si dan nicusor !
5
2
Iordache este prostia intruchipata ! El este pesedistul model . Idiot pana la tembelism si nesimtit pana la putreziciune ... Toti cretinii s-au adunat sub umbrela PSD !
5
3
Care e problema? Se pare ca chiorul este mai bine cotat decat cei care au castigat acum alegerile,ori ca macar regimul creat de el at trebui apparat,dupa zicerile multora ,inclusiv al celor din strada. Nu va e dor de Anastase,Eba,Boc,Udrea si restul? Macar de felul lor de a ,,conduce ''tara? Pai jos cu ciuma rosie si sa vina inapoi protejatii lui Iohannis,cei basificati timp de zece ani si mai bine!
1
5
vreau sa fac un film porno cu eba
8
2
NEAMPLINIT LASANEEEEEEEEE!
5
2
cretinu asta ce a distrus nu doar tara ci si pe noi poporul, are un tupeu de nedescris, face cum vrea el pe cine vrea fara grija ca va pati ceva stiind ca tonti la varful orcarei institutii sant formati si pusi de el ca sa-l apere pe el nicidecum poporul ce ai plateste si cu ce sume, dar fiind niste cretini ca si el de frica lui executa ordinele; Iar cei ce nu gandesc protestea-za in capitala si in marile orase fara a gandi la realitate ca astia vor sa schimbe legile facute anapoda in folosul jigodiilor !
5
2
D-ule te inplici sa scoatem tara din mocirla asta???
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614