REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Traian Băsescu, parlamentar PMP:

Traian Băsescu, parlamentar PMP:

Replica API 9 februarie 2017 | 00:00 233

“Domnilor președinți, nu știu cum era pe vapor, dar să știți că acolo nu am întâlnit escroci. Acolo, categoria asta de oameni, dacă apucau să se urce pe vapor, nu știu dacă erau și la întoarcere, pe când Parlamentul văd că ține orice, pe tot mandatul”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest INFRACTOR, CRIMINAL,MAFIOT,TRADATOR,DIVERSIONIST si cel mai mare PIRAT AL MARILOR, a gasit o societate romaneasca usor de manipulat si prin diversiune IMPERIALISTA sa atace si sa distruga cea mai dreapta si democratica TARA SI SISTEM SOCIALIST di LUME, in care asemenea specimene chiar dupa ce si-au pierdut facilitatile APARATE DE OCCIDENT, acesti MARLANI ACTIONEAZA IN CONTINUARE PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI ADUCEREA ROMANULUI IN EPOCA PRIMITIVA,. Romania nu va putea sa avanseze in prsperitate .,
1
0
Nu esti prost degeaba,ai niste scuze,cum inca poti sal pupi in cur si acum pe basescu,cand a distrus tot ce se incropise ceva democratie si sia instaurat mafia lui la putere,cata nesimtire sa mai lingi si acum talpile lui basescu,dar daca esti gheorghe te mai scuza lumea.
1
0
Astept ca firea gabriela sa fie cercetata pentru ca a infiintat comisia de la NANA .Dl Basescu nu a gresit cu nimic ,controlul nu a constatat incalcarea legii de catre dl.presedinte basescu.Aceasta comunista trebuie judecata.
0
6
De aceea ai furat peste 300 nave comerciale satanistule, ca sa nu avem escroci pe vapoare. Esti o laba trista si un satanist convins, si tu si tot neamul tau de bulangii. Te lepezi de Satan ? Ma lepad de Satan !
5
0
Ai dreptate tov comandant,pe vapor tu iereai primul mafiot,pai mai avea cineva loc de tine,????.N TIE RUSINE BOSCHETARULE,CA AI BAGAT ATATIA OAMENI LA PARNAIE,DAR AI RABDARE CATI VINE RANDU,AI FURAT DE NU POTI DUCE,CAT TUPEU VULGAR ,NESIMTIT AI..
6
0
du-te drk, golanule!
7
0
din pesedinte a ajuns sa faca circ gratuit in parlament,
7
0
acest animal incet incet va spune cate a facut : care al supara peste bord, dar Pamantul este rabdator si cu excrocii ca el , Dar atentie ca nu va iarta prea mult !!! zii si lui hanis si restul clanului tau ........
8
0
Erau si pe acolo escroci, dar i-a eclipsat el pe toti si nu s-au mai remarcat.
5
0
Cred ca numai moartea ne va scapa de asta
9
0
Se contrazice.El cum a reusit sa se intoarca?Banuiesc ca a fost mai escroc decit altii. Altfel nu se explica.
8
0
Romania a distrus-o Iliescu cu PSD si a vandut-o pe nimic bucatica cu bucatica ,dupa impuscarea lui Ceausescu nu avean datorii, acum suntem datori vanduti si datorita cui , sa-i multumiti lui iliescu suntem intr-un cacat mare rau
1
6
Acest borfas bisnitar era cel mai mare betiv pe nava .
7
0
Sa intelegem ca erau aruncati peste bord?Act criminal?
7
0
Nu ne mai intoxicati cu acest individ care a distrus ROMANIA!
9
1
El era ascroc,restul bisnitari. Navigatorilor li se spunea ,,vaporeni'' si cand spuneai ,,vaporean'',instantaneu lumea isi inchipuia teancurile de blugi,cartoanele de tigari americane veritabile,nu cacaturile care se fabrica azi la noi si au denumirile americane, casetofoane ,sapunuri , deodorante si multe altele.Salariile si diurnele vaporenilor nu erau mari,insa aveau posibilitatea de a face bisnita si Basau nu a ocolit deloc ocazia. In general,vaporenii erau de treaba in felul lor, doar ca mai era si cate unul ca Base securist printre ei.
9
1
ROMANIEI, care a taiat pensiile si salariile!
8
1
Era chiar el escrocul! Cum a facut milionul de lei pana in 1989?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614