REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Traian Băsescu, președinte PMP:

Traian Băsescu, președinte PMP:

Replica API 1 ianuarie 2017 | 00:00 543

"Luați-l pe acest pitic (Codrin Ștefănescu - n.r.) mai chel ca mine. Opriţi-l pe ăla mic și mai chel ca mine"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cretinu asta trebuie pus la zid si impuscat ca si Ceausescu, ala a facut si rele dar si bune, asta a facut numai si numai rau bagami-as ..... in toata familia lui de idiot cretin ce este si in toata clica lui !
0
0
bagatias o scula tare in muianul ce razi ca proasta toata ziua, chiar de-i bine ori e rau rade si nu stie de ce, poatew de fraieri ce nu au curaj sa-l aresteze la miile de dosare ce le are si raul facut inclusiv lor !
0
0
jeg ordinar care dai limbi lu base ! a te vad mort de ger .
1
0
macar sa nu-i mai vedem imaginea cretinului sata ce a facut dezastru in tara asta ; Va place unde sa ajuns ? Am spus si repet el ia pus pe functii si trebuia arestat de mult ca sa nu se ajunga aici, l-ati lasat si uite cum damasca tot si face doar rau tari chiar si noua fiind o destabilizare totala !
0
1
hai syktyr, gollane
1
0
Meriti ceea ce este mai rau pe lumea asta!
2
0
Fost comandant de nava deci ceva nespectaculos,bisnitar,prieten de nadejde al securitatii,smecher si dictatorial,nu mai conteaza.... A fost el ales nu pentru capacitati academice,nu pentru ca are nu stiu ce mari calitati,ci pentru ca uite asa,populatia a fost naiva si a crezut in asta ca cei inselati prin metoda ,,accidentul'' La ce mai dati importanta individului? Functia a fost mare,nu si el,individul. Flit!!!
3
0
Acest personaj si cei care l au sustinut trebuiesc exilati la Moscova !
3
0
cretinu asta macar acum dupa atatea si atatea dovezi sa ajunga la puscarie iar nemernicul de ploconor general sa ajunga si el la puscarie !
5
0
da de ce sa nu io si lu base, asa ca sa-ti priasca.
3
0
sa-i sugeti poala lu base ca-i cel mai tare politician si mai cu singe-n instalatie!
0
10
a-mi pare rau ca nu a juns la puscarie macar 10 ani. dar sper sa se faca dreptate sa-i dea pe viata acestui tortionar cretin !
5
1
asta trebuie pus la zid sa fie exlp. ptr. toti cei ce vor mai face asa ceva vreodata !
7
1
Starpitura asta at trebui sa plateasca din greu ca sa apara in media. Cum producatorii de margarina,acel rahat care cica at fi aliment platesc pentru reclame,orice rahat at fi bine sa plateasca pentru a fi prezent in media.
7
1
te ai folosit de ai nostrii ca sa obti ceea ce ti ai dorit!
5
0
Un om fara caracter!
8
0
a semnat gheorghe, cred ca tatal tau te-a facut in palma si tea aruncat la mata in mingeac.
6
1
dupa felul in care a scris este cu adevarat gheo si un adevarat muist basist ! oare de ce pune palma ptr. un cretin ce a facut numai si numai rau, pai oare el munceste cu adevarat si este multumit de retributie ori tocmai el este mana intinsa ! eu ai doresc sa aibe parte in continuare de ceeia ce doreste cretinu poporului la care a fascut deja afirmatia ca se va opune la orice vor sa faca alesi nostri si oare de ce ? Atat judeca un cretin. Eu ai doresc sa ajunga cat mai repede acolo unde merita !
8
1
Chioru este bolnav de tifos...scarbos om..
6
3
iti Doresc un an bun ! Sa ramai fara frane la masina si sa te duci dracu cu ea cu tot in Dambovita! sa iasa Voiculescu curand si sa te bage la psucarie ca esti un gunoi care nu merita sa traiesti .
11
3
jigodiile,gunoaiele de mai jos nu au muncit niciodata tot timpul au primit socialul ,poate si pensii speciale cu acte false .
2
12
sa te ia dracu ORDINR ce esti.
12
3
Ne meritam soarta! Iar va fi circ in Parlament cu golanii votati!
11
1
oare cand se va termina cu asta ? macar nu-l mai afisati, nu-i mai luati interviuri, cei in drept sa ia masurile cuvenite, pana cand vreti sa va mai bvate-ti joc de viata noastra ? Nu ganditi ca multi, chiar f. multi sant traumatizati cad vad imaginea acestui tortionar ! Noi nu ai dorim decat sa ajunga mai repede acolo unde merita ptr. atatea si atatea excrocherii, delapidari si n.si n, cretinitati
10
3
Am vazut scena. Da,cheliile sunt comparabile si discutabile ironic,insa ticalosia lui Base este unica. Aratarea asta ne-a facut de trot cacatul in analele istoriei. Stiu, si alte tari au avut oameni de cacat in istoria lor,insi de care nu sunt mandri,dar a fost foarte de mult. Noi tot persistam sa avem rahati in frunte.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102