REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Traian Băsescu, senator PMP:

Traian Băsescu, senator PMP:

Replica API 21 iunie 2017 | 00:00 236

„Măi ticăloşilor din PSD şi ALDE, credeţi că în viaţa voastră veţi mai putea merge la Ţebea? Dar în Ardeal?”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D-mni de la Replica daca faceti o investigatie mai intesiva si mai extinsa lui marele Prc.Jud Deliorga Cristi veti descoperi mare comoara la noi la C-ta .
0
0
Mai frumusete de barbat, moare femeile dupa tine!Cautati alta ocupatie.
1
2
Cind dracu ai fost tu la Tebea,fugeai laCiresica cu lingaii Plesu,Liiceanu,Tismaneanu,Patapievici sau la Golden Blitz de VADIM sau PAUNESCU si alti patrioti.De la o vreme o faci pe nationalistul,dupa ce tu si "fagmilia"evreeasca i-ati ucis pe acesti parioti,nu ai mai scos capul tigan nenorocit,apropo ce grad de rudenie e intre tine si Basescu Gheorghe,portarul de la caminul studentesc B din complexul 30 decembrie din Iasi,care avea acelasi defect la ochiul sting,tigan si hot,ne fura din pachete,tare cred ca era bunicul daca nu tatal tau.
3
3
sa-i dau ceva ca sa roada sa nu mai faca astfel de afirmatii el fiind cel mai mare jeg, ticalos si hot din tara, ma intreb oare cand justitia asta oarba si corupta are de gand sa-i puna capac acestui nemernic, sa nu mai auzim de el ca spuin drept ne este scarba cand apare si spune ca el a consolidat democratia asta hoata si mafiota cu alde macovita, morar, kovesi, coldea, si multi alti cretini !
3
3
Vomit pe Hitler,Ceausescu,Stalin ,Iliescu,Basescu si altii ca ei.
1
5
jigodia asta a ajuns senator sa suga tuturor seva din c... precum facea ceausescu cu copii .... le sugea si maduva din ...
2
6
vai si amar de justitia ce o avem ! Ar trebui ca toti sa ne facem de cap sa punem mana pe topoare pe pupeze ca k... si sa nu ne fie frica de nimic stiind ca justitia este NULA !
3
2
Besescu cea mai mare jigodie de om.
9
4
Dosarul FLOTA repus pe rol, judecat si condamnat definitIv si irevocabil, sa cultive cartofi la Poarta Alba cu experienta dobandita la Nana.
13
4
Esti cea ma-i mare JGODIE din Romania Basescule ..Trebuie sa taci pe veciTontule ......
13
5
zis base asta trebuie ascuns ori executat ca ceausistii !
12
5
traiane,sa le belesti pula ca si datorita tie sunt la putere.stai sa puna mana pe justitie si vei vedea ce repede te baga la racoare...
5
5
nu-i nici unul mai ticalos ca tine mai javra
16
5
Auzi colega, ia lasa tu mercedesul si pe cei doi care te pazesc si ia loganul si dute singur la - ori unde - cred ca nu vei face nici cateva sute de metri si vei fi linsat. Asa ca la Tebea nu vei mai ajunge.
14
5
Ce fericit este Basau ca mai sunt si alti nemernici in afara de el.... Exact ca betivanul notoriu care mai zareste niste oameni beti manga si striga ca uite,nu el e betivanul,ceilalti da! Basau nu poate demonstra ca a facut macar un lucru bun,este in malefic dar stie ca prostimea are memorie scurta.
11
5
Executati javra imediat !Cu lelica impreuna ! Sau deportati in Siberia ! tu va n gura de gunoaie ...
13
5
da,cacatilor dar n-a facut troc cu integritatea tarii
5
15
mai javra batrana stai dracu acasa si cresteti nepoti nu umbla numai cu prostii si intrigi ai fost cine ai fost lasane.
13
6
Acest partar ordinar a distrus tara si pe intelectuali. Noroc cu baiatul ala care i-a tras o flegma acestui ceacsr nenorocit. La puscarie cu el si cu odraslele lui analfabete!
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218