REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Trebuie să MOARĂ cineva ca balustrada din zona Cazino să fie reparată?!

Trebuie să MOARĂ cineva ca balustrada din zona Cazino să fie reparată?!

Replica API 24 martie 2017 | 23:59 364

În aşteptarea reparaţiilor urgente!

În aşteptarea reparaţiilor urgente!

Unul din obiectivele emblematice ale oraşului, Cazinoul, lăsat în paragină de ani de zile, a rămas totuşi în atenţia constănţenilor. Odată cu încălzirea vremii, primăvara scoate oamenii la plimbare, unde în altă parte decât la pe faleza Cazino Constanţa. Deşi peisajul este superb, cei care aleg să se plimbe pe faleză nu trebuie să uite de faptul că ar fi mai bine să nu se sprijine mult controverata balustradă. Cu toate acestea, constănţenii au uitat de nefericitul eveniment în care o femeie a căzut pe diguri, sprijinindu-se pe balustrada ruginită şi deloc sigură.

Odată cu creşterea gradelor din termometre, constănţenii au ieşit la plimbare! Zilele frumoase cu soare i-a făcut pe mulţi dintre ei să aleagă faleza Cazino din Constanţa. Astfel, zeci de constănţeni au profitat de soarele de pe cer şi s-au relaxat în bătaia brizei de pe litoral. Cu toate acestea, se pare că mulţi dintre cei care aleg să se plimbe pe faleză uită de faptul că balustrada ar putea să le pună viaţa în pericol dacă se sprijină de ea. Prin urmare, nu puţini au fost cei care s-au sprijinit cu toată încrederea pe balustrade ruginită pe alocuri şi care ar fi putut să se rupă în orice clipă. Atragem atenţia, în acest context, că deşi faleza a fost modernizată, balustrada încă nu! Însă, pentru a continua procedeele de modernizare, Primăria Municipiului Constanţa a lansat în noiembrie 2016 spre consultare publică achiziţia lucrărilor de reparare şi vopsire a balustradei faleză Cazino cuprinsă între Comandamentul Flotei şi zidul de apărare din partea de nord a promenadei. Amintim că în vara anului 2015 o femeie de 39 de ani, din Bacău a ajuns la spital după ce a căzut de la peste doi metri înălţime. Aceasta se urcase pe balustradă pentru a face o poză.

Paula SOLOMON

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/dupa-accidentul-cu-femeia-care-s-a-prabusit-in-gol-intreaga-balustrada-de-pe-faleza-de-la-cazino-va-fi-schimbata-231101/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate! Pentru tini si altii ca tine, ar trebui sa va faca un zid de 2 metri din beton,eventual si gros de 1 metru, sa aveti de ce sa va sprijinit! O balustrada este pentru delimitare, nu pentru a te urca pe ea cu picioarele sau cu curul!
2
1
Tace Fagadau ca rahatu-n iarba,era viceprimar cand s-au reparat balustrazile de catre firma lui Costea,nu sunt sigur.Le-au sudat si intarit cu vopsea.Banu' sa iasa!Organele abilitate dorm in bocanci,de ce nu se verifica contractul,garantia lucrarii etc.?Si daca unuia la un milion i se face rau pe faleza trebuie sa mearga sa se rezeme pe Acvariu sau sa se culce pe jos?Ca sa te tii de balustrada se pare ca e moarte sigura iar Cazinoul nu o duce nici el prea bine saracul!
6
0
Am bagat degetele in prize sa incarc o baterie si ce sa vezi,? Jos ciuma rosie,m-am electrocutat! Bai ,jos ciuma rosie ca a fost ploaie cand nu voiam! XCe sa zic,vreau sa fiu considerat Einstein pentru ca citasc tot ce vine de pe ,,Facebook'' si lumea proasta zice ca doar dupa in an de activitate,fara sa am studii confirmate pot fi considerat geniu. Merg la Constanta sa fac laba sprijinit de ceva sau cineva! Primarul sa sustina laba mea! Comunitatea sa fie mandra si fericita ca eu fac laba!
2
4
balustrada nunera noua atarnatorule era doar vopsita taci in plm de pupincurist ca stau chiar vis a vis de faleza , auzi la el cica noua, pisamas pe tine de pesedist obosit
5
2
3 BALENE LA MARE
1
3
DA ! da ! da !
3
1
pai mai bine va aplecati toti din redactie si asa vom avea si noi parte de un ziar de scandal in minus !!!
7
3
Dar chiar trebuie sa te sprijini ca dobitocul de balustrada aceea?
4
5
Balustrada era noua, cu vopseaua proaspata. A fost greseala de montaj in curba. Spaga data la primarie trebuia scoasa prin viteza de executie.
8
5
ce fund de bombardat au,,
7
5
dar vaciile astea cine le a pus in poza asta ?
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614