REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Turistă fără permis, prinsă la volanul unei maşini date în urmărire!

Turistă fără permis, prinsă la volanul unei maşini date în urmărire!

Replica API 13 iunie 2017 | 00:00 1052

În Mamaia

În Mamaia

O tânără din București a fost prinsă la malul mării, în timp ce se afla la volanul unui Land Rover, care figura ca fiind dat în urmărire în cadrul unui dosar penal. Ioana Costache a precizat că nu știa acest lucru și că ei i s-a împrumutat vehiculul, însă tot s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, la data de 11.06.2017, ora 16.47, au depistat-o pe Ioana Costache, în vârstă de 24 de ani, din București, care a condus un autoturism marca Land Rover, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că autoturismul în cauză, înmatriculat în București, figurează ca urmărit în baza de date deoarece face obiectul unei infracțiuni de abuz de încredere. Tânăra a precizat că nu știa acest lucru. Menționăm că ancheta este coordonată de către Biroul Furturi Auto din cadrul Poliției Române. Polițiștii constănțeni au indisponibilizat autoturismul în vederea continuării cercetărilor, iar conducătoarei auto i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba muorphy...las.o dreq iar comentezi ca un idiot...ce treaba are Boureanu cu articolul asta ? ...vorbesti ca sa n.adormi....Si daca erai atat de inteligent pe cat te crezi, scriai "ii tragea" nu "ai tragea"...vai de capul tau te crezi destept dar noi stim si ne.ai dovedit.o ca nu esti...tu esti doar un plagiator...ce vezi sau auzi la altul faci si tu...deh...asa este cand n.ai pic de minte si personalitate. Limbajul iar este spurcat...ca tot timpul....nu ai fost invatat sa vorbesti civilizat...
0
0
Pai daca nu avea permis de conducere, cum a stiut sa opreasca masina la controul " de rutina " al politistilor constanteni ? Merita sa i se dea permis gratis si fara examen, va dati seama daca era " maestrul " Boureanu la volan ? In primul rand, la verificarea actelor de catre plotist, ai tragea un genunchi in eiaoc, citit de la dreapta la stanga.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367