REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Turişti prădaţi la un concert, în Vama Veche

Turişti prădaţi la un concert, în Vama Veche

Replica API 3 august 2015 | 00:00 230

Au rămas fără bani!

Au rămas fără bani!

Sursa foto: iconcert.jp

Au mers în Vama Veche să se distreze, dar s-au ales cu dureri de cap. Jandarmii constănţeni au surprins în staţiune doi suspecţi care au sustras sume de bani de pe plajă, din mai multe rucsacuri ale turiştilor. „Sâmbătă, 1 august a.c., ora 00.30, un echipaj cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, a fost sesizat de către o persoană care se afla pe plajă, cu privire la faptul că în timpul unui spectacol i-au dispărut din rucsac 190 de lei.

Ajunşi la faţa locului, păgubita a spus că pe timpul concertului a lăsat rucsacul lângă ea şi că ulterior a observat dispariţia banilor. Lângă ea, prietenii acesteia au observat că şi lor le-au dispărut banii din rucsacuri. Jandarmii împreună cu cele trei persoane au început să caute pe plajă suspecţii, iar după puţin timp l-au recunoscut pe unul dintre ei. A fost somat, el s-a oprit, dar alte două persoane care-l însoţeau au luat-o la fugă.

Una dintre persoanele care a fugit a fost prinsă de militari”, au declarat oamenii legii. Cei doi suspecţi au fost conduşi şi predaţi la sediul Poliţiei Vama Veche, asupra acestora găsindu-se şi 363 lei, sumă care corespundea cu banii dispăruţi din rucsacurile păgubiţilor. Jandarmii constănţeni recomandă turiştilor să manifeste prudenţă în relaţiile cu persoanele nou cunoscute sau cunoscute întâmplător!

De asemenea, nu lăsaţi bagajele nesupravegheate şi nu lăsaţi pe plajă, lucruri de valoare (genţi, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat). Păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care aţi lăsat bunurile personale şi încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218