REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Udrea, făcută KO la Înalta Curte: 6 ani cu executare în dosarul „Gala Bute”!

Udrea, făcută KO la Înalta Curte: 6 ani cu executare în dosarul „Gala Bute”!

Replica API 29 martie 2017 | 23:18 433

Elena Udrea

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul gala Bute la 6 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Procurorul DNA ceruse pedeapsă maximă, mai precis de 20 de ani. Decizia Înaltei Curţi nu este definitivă.

Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru luare de mită. Tudor Breazu, fostul asistent personal al Elenei Udrea, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. „Evident e un moment important după doi ani şi ceva de când durează acest proces. Acest dosar este făcut exclusiv pe declaraţiile unor persoane care au încercat să se salveze în felul acesta. Din punctul meu de vedere aşa cum am cerut soluţia nu poate să fie decât aceea de achitare”, a spus Elena Udrea înainte de aflarea sentinţei. De asemenea, în decizia prin care Udrea a fost condamnată la 6 ani închisoare cu executare se arată că aceasta trebuie să achite suma de 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile către Autoritatea Naţională pentru Turism, dar şi sumele de 695.367 lei şi 296.076 lei, precum şi să restituie echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii a sumei de 600.000 euro către martorul Corin Boian şi a sumei de 300.000 euro către martorul Adrian Gărdean. După aflarea deciziei instanţei, Udrea a anunţat că va urma o perioadă în care totul va fi ”pe viaţă şi pe moarte”, şi anunţă noi dezvăluiri, inclusiv despre cele 3 judecătoarea care au condamnat-o. „Va fi o bătălie pe viaţă şi pe moarte. Acum mai am foarte multe lucruri de spus. Inclusiv despre cele care m-au judecat”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e ...cand esti la inaintare, ti-o iei din toate partile ... asta e rolul mascotelor ... sa intre la apa in locul rechinilor cei mari pentru care au prestat
0
0
nutii,nuti sase ani conteaza,poate ti-l apropii pe falconetii din nou, ca te urmeaza
3
0
aici ai dreptate , pt toate jigodiile basiste plateste udrea . NU E NORMAL CA PENTRU O GASCA DE HOTI SI PITIPOANCE CURVITE SA PLATEASCA ELENA . E CLAR CA ESTE VERDICT MINCINOS .
0
3
A sistemului, dar milionara!!!majoritatea ROMANILOR ar vrea sa fie asa!Banii luati!
2
0
In anul 1894 CAPITANUL Dreyfus ,pentru o pretinsa transmitere de documente secrete imperiului German ,a fost condamnat dar a fost o eroare judiciara pe fondul spionajului si antisemitismului,intr-un context social deosebit de propice antisemitismului, si urii impotriva Imperiului German, in urma anexarii Alsaciei .Asa a patit si dna udrea printr-o eroare a fost condamnata la cererea dnei kovesi si generaul SRI COLDEA,VA FI EXONERATA DE PEDEAPSA la apel.
0
2
asta-i justitie, asta-i dreptate ? Si doar 3 mil de para la cata avere are ? cred ca justitiari stiu cate hoteluri are pe litoral 11 stiu eu restu stiu ei , la munte si in alte state, conturi si bijuterii, pai cu alea cum ramane ? ALOOO, SE FACE DREPTATE ?????
1
1
Mai bine ii dadeau arest la domiciliu. La domiciliul lui basescu, evident.
5
0
si cu banii luati. Brava Base !
4
0
PUTIN PENTRU CAT A FURAT ! CE AS MAI FURA SI EU ! ASA TE IMBOGATESTI, MACAR PENTU PENSIE . . .
4
0
Sa dea banii inapoi ca de viata ei personala de curvet borfet nu ne intereseaza
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369