REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ultimul clopoţel la Colegiul Economic Mangalia pentru elevii claselor a XII-a

Ultimul clopoţel la Colegiul Economic Mangalia pentru elevii claselor a XII-a

Replica API 27 mai 2017 | 00:00 839

La Casa de Cultură a orașului, Colegiul Economic Mangalia și-a sărbătorit absolvenții joi, 25 mai a.c. Alături de elevi au fost în aceste momente speciale părinții, profesorii și prietenii.

Festivitatea a fost deschisă de directorul instituției, prof. Raluca- Simona Ciobănel, care a felicitat elevii și le-a transmis dascălilor un mesaj de mulțumire pentru dăruirea și spiritul de echipă de care au dat dovadă, fiind martori ai transformărilor elevilor în cei patru ani. De asemenea, a subliniat că școala îi pregătește pe elevi pentru viață, punând în valoare întregul potențial intelectual și afectiv al copiilor.

A urmat predarea cheii către elevii clasei a XI-a. Cei doi șefi de promoție, Bărbulescu Iulian (clasa a XII-a A) și Popescu Andreea (clasa a XII-a B), ambii cu media 9,88 pe cei patru ani de liceu, au înmânat cheia- simbol al reușitei și al continuității – elevei Iftimia Cristina de la clasa a XI-a A. Cei doi elevi au vorbit cu nostalgie despre frumusețea anilor de liceu și despre prieteniile legate în școală.

Momentul artistic al evenimentului a fost asigurat de o parte a grupului vocal- instrumental al Colegiului. Membrii formației EcoVoice - coordonați de prof. Gabriela Apostu- au dorit astfel să fie alături de colegii lor, interpretând piese de mare sensibilitate artistică, în ton cu momentul unic și emoționant trăit de acestia, piese intitulate sugestiv Va urma, Praf de stele, Read all about it.

În partea a doua a festivității, diriginții claselor a XII-a au strigat catalogul pentru ultima dată și au acordat premiile. Fiecare profesor- diriginte a rostit cuvinte speciale, urându-le absolvenților succese și realizări în viitor, în speranța că se vor revedea la întâlnirea de zece ani de la absovire la fel de încrezători și de optimiști.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
merg toate dupa stiulet.
0
1
sa vedem cati o sa treaca bacu
3
0
Am futut vrea 4 dintre pizdele alea. Cred ca si profu a dat in ele ca doar de aia au trecut clasa.
1
2
Hai libi! acu'n vena si cardul lui taticu'
0
2
nu inainte! orice prost termina liceul! zici ca ai terminat dreptul cu nota 10! acolo sa va vad,la fel ca si cei din ct care s au urcat pe masini,zici ca au intrat la medicina cu 10!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102