REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un bărbat a murit strivit de TIR, în Portul Constanţa

Un bărbat a murit strivit de TIR, în Portul Constanţa

Replica API 27 septembrie 2016 | 15:19 628

Anchetă

Anchetă

Tragedie în Portul Constanţa! Un bărbat de numai 48 de ani a murit strivit de un TIR în timp ce transporta un container. Toate acestea s-au întâmplat sâmbătă, 24 septembrie, atunci când bărbatul se afla la locul de muncă. Oamenii legii şi inspectorii ITM au declanşat o anchetă. Bărbatul a lăsat în urmă o familie îndurerată.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Maritime au fost anunţati că în Portul Constanţa a avut loc un accident de muncă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani. Din nefericire, cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul ca persoana decedată este Simen Ovidiu care era şofer pe un vehicul intrauzinal.

Accidentul s-a produs la societatea SC. Constanţa South Container Terminal SRL. Evenimentul a avut loc în timp ce Simen Ovidiu, conducător al vehiculului intrauzinal transporta cu remorca un container încărcat cu paleţi din zona de depozitare 3A către dana 121. În momentul efectuării unui viraj către stânga, vehiculul intrauzinal şi containerul s-au răsturnat pe partea dreaptă. Bărbat a fost prins de autovehicul, iar decesul a fost înregistrat la ora 00:31, conform înscrisurilor din procesul verbal întocmit de Poliţia Transporturi Maritime.

„Cercetările au început și se fac de către un inspector de muncă desemnat care va stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul și care a fost cauza. Legat de consecințe se vor aplica reglementările și măsurile ce se impun pentru prevenirea altor cazuri similare”, a declarat Marian Becheanu, inspectorul șef adjunct al ITM Constanța. Precizăm că bărbatul a lăsat în urmă o soție și doi copii.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie cineva care e concluzia anchetelor? A verificat vreo autoritate pana in acest moment daca respectiva unitate economica are declarate absolut toate accidentele de munca? Sunt convins ca au accidente cu numar de inregistrare in societate, dar nedeclarate la ITM. Ce masuri a luat compania in acele cazuri? Sau autoritatile asteapta mura-n gura sa se duca respectivii accidentati cu documentatia de-a gata intocmita catre respectivele autoritati?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218