REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un constănţean A DAT ŢEPE PE INTERNET! A fost prins în flagrant, în Suceava!

Un constănţean A DAT ŢEPE PE INTERNET! A fost prins în flagrant, în Suceava!

Replica API 22 februarie 2017 | 00:04 223

Înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals

Înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals

Poliţiştii din Suceava au surprins în flagrant delict un bărbat din oraşul Băneasa, judeţul Constanţa, care ar fi indus în eroare mai multe societăţi comerciale, prin utilizarea în fals a unor firme şi prin emiterea de ordine de plată falsificate. Acesta a fost reţinut pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava efectuează cercetări într-un dosar penal cu privire la comiterea de infracţiuni de înşelăciune cu ordine de plată, prin inducerea în eroare a 6 societăţi comerciale din Suceava, Botoşani, Prahova, Bucureşti şi Ilfov. Cel în cauză, un bărbat, din oraşul Băneasa, de 46 de ani, este bănuit că, prin utilizarea în fals a datelor de identificare ale unor societăţi comerciale, (nume, CUI, conturi bancare), ar fi achiziţionat bunuri de pe anumite site-uri, prin emiterea de ordine de plată falsificate.

La 19 februarie a.c., poliţiştiizat o activitate de prindere în flagrant a celui în cauză, în Deva, în timp ce încerca să inducă în eroare un bărbat, din Suceava, în legătură cu livrarea unor produse şi aparate de fitness, în valoare totală de 86.215 lei, intervenind în momentul consumării infracţiunii de înşelăciune. La activităţau participat şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. În cauză au fost recuperate produsele care urmau să fie livrate şi au fost restituite victimei.

De asemenea, de la cel în cauză, poliţiştii au ridicat un autoturism, în valoare de 7.000 de euro, 25.000 de lei, telefoane, cartele SIM şi înscrisuri cu valoare probatorie. În urma administrării probatoriului, s-a dispus reţinerea, pentru 24 de ore a bărbatului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614