REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un "crater" le dă bătăi de cap constănţenilor care locuiesc pe Aleea Berzei

Un "crater" le dă bătăi de cap constănţenilor care locuiesc pe Aleea Berzei

Replica API 9 martie 2017 | 08:44 279

Infrastructura la nivelul municipiului Constanța lasă de dorit! Străzile și bulevardele principale sunt dominate de gropi! Ce să mai vorbim de drumurile adiacente. Un caz concret se înregistrează în zona Pieței I. L. Caragiale! Un crater în asfalt le pune în pericol mașinile constănțeilor care locuiesc pe aleea Berzei din Constanța. Poziționată fix la intrarea unei parcări, groapa zdruncină de-a dreptul autoturismele. Oamenii sunt revoltați!

“Vă rugăm să interveniți pentru acoperirea unei gropi pe Aleea Berzei, nr. 2, în fața blocului S, scare C, piața I. L. Caragiale. Îngreunează accesul pe aleile și în parcare! Ne distrugem mașinile în ea”, au sesizat oamenii. Până la o remediere a situației, constănțenii vor fi nevoiți să tranziteze zona cu mare grijă. Altfel, vor scoate din buzunare sume de bani consistente pentru reparația propriilor autoturismele.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai bine coaie dar sunt gropi si cratere de astea peste tot . La gara la bloc h-10 de ce parcheaza aia pe asa zisul spatiu verde e plin de noroaie fac varza peste tot dar de ! Acolo parcheaza de ani de zile . Fiecare face ce vrea in oras si pe nimeni nu intereseaza pentru ca pur si simplu totul este ignorat de primaria pielii. Sunt oameni care lucreaza la primarie si parcheaza acolo.
0
0
Cei mai prosti reporteri, voi sunteti! BULEVARDUL AUREL VLAICU are o banda distrusa pe o distanta de 2 km, toate celelalte bulevarde sunt pline de gropi si canalizari sub nivel, acum se monteaza niste borduri in mijlocul strazii fara sa se refaca marcajele rutiere, sau daca se refac sunt trase 7 randuri de linii de nu se mai intelege nimic si voi cretinii plii ati facut o stire despre o groapa pe aleea berzei, inchideti cosmelia aia de ziar si plecati dracu acasa.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614