REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un minor a fost săltat de pe stradă de recuperatori şi forţat să spună ce ştie despre un datornic

Un minor a fost săltat de pe stradă de recuperatori şi forţat să spună ce ştie despre un datornic

Replica API 1 august 2014 | 00:00 115

Răpirile se ţin lanţ în Constanţa:

Răpirile se ţin lanţ în Constanţa:

Scene desprinse din filme pe străzile din Constanţa! Pentru a ajunge la un bărbat, cinci indivizi au răpit un minor, în vârstă de 15 ani, pe care l-au agresat cu scopul de a spune unde este o anume persoană din cartier. Aceştia susţin că Viorel D. trebuie să le dea nişte bani, o datorie mai veche, însă adolescentul spune că nici nu-i cunoaşte, îi ştie doar din vedere.

Mai exact, la data de 29 iulie, când Iulian P., în vârstă de 47 de ani, din Constanţa, a reclamat faptul că la data de 27 iulie, fiul său minor, respectiv numitul Dragoş Gabriel P. în vârstă de 15 ani, a fost victima unei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal. Acesta a menţionat că pe 27 iulie, în jurul orelor 22.00, în timp ce fiul său se afla în apropierea domiciliului, la intersecţia străzilor Sălciilor cu Meşteru Manole, a fost acostat de către cinci tineri necunoscuţi, pe care îi cunoştea din vedere din cartier, care l-au constrâns prin forţă fizică să intre într-un autoturism marca Skoda, de culoare neagră. După ce l-au băgat în autoturism, indivizii i-au cerut minorului să îi conducă la fratele său, Marius George P., ca prin acesta să ajungă la Viorel D., persoană faţă de care pretindeau o datorie în bani. Autorii l-au abandonat pe minor la intersecţia străzilor Frumoasei cu Poenii, după câteva minute, fără însă a mai exercita acte de violenţă asupra sa. Oamenii legii au declanşat o anchetă şi, din primele verificări, a rezultat că unul din autorii faptei este Marius George Stoenciu , de 20 de ani, din Constanţa, care locuieşte pe strada Sălciilor, însă cercetările continuă în vederea identificării tuturor participanţilor, stabilirii împrejurărilor comiterii faptei şi administrării materialului probator, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. Însă, ajungând la personajul cheie din toată "povestea", respectiv Viorel D., de 46 de ani, acesta a reclamat faptul că la data de 24 iulie, în jurul orelor 21.30, în timp ce se afla împreună cu un prieten pe strada Nicolae Grindeanu din Constanţa, a fost acostat de către patru tineri necunoscuţi, care, sub pretextul unei datorii neachitate de către petent - acesta fiind chiar Marius George Stoenciu -, i-au solicitat, sub ameninţarea cu acte cu violenţă, ca în termen de 2 zile să le achite suma de 300 de lei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369