REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un om al străzii din Mangalia a băgat spaima în locuitori!

Un om al străzii din Mangalia a băgat spaima în locuitori!

Replica API 8 iunie 2017 | 00:00 1512

Un om al străzii din Mangalia a băgat spaima în locuitori. Se pare că individul s-ar lua de lume pe stradă, inclusiv de copii, iar întrecut ar fi furat portofele. "Acesta este un om al străzii care stă în parcul de la poșta veche. Problema ar fi că scuipă oamenii și sare la bătaie. Astăzi (7 iunie – n.r.) s-a luat de câțiva copii. Sper să se ia măsuri", a spus Mya Olaru, din Mangalia.

"Este foarte violent, eu l-am întâlnit și în mojloacele de transport în comun din Constanța", a spus și Nicole. De asemenea, o altă femeie a spus că și pe strada 30 Decembrie din Mangalia vine individul și se ia de copiii mai mici, pe când o altă persoană a adăugat că ea chiar a fost înjurată întrucât nu a vrut să-i dea telefonul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu vand de azi de ieri am toata Politia Mangalia nu are cine ce sa"mi faca Tata e in floare ma acopera in toate Eu cu Posmag alexandru suntem Regiii astia sunt mici noi avem si camatarie si tot Buruiana e mic frectie la picior de Lemn nu sunt in standardele noastre mici copiii
1
1
in mangalia ori ce sa intampla imediat sar praduitoti cum inebuneste unu sau cum se face o talharie praduitorii incep sa scrie ca toate dela droguri dar pe timpul lui ceausecu cand inebunea unu sau se facea o talharie tot de la droguri era???? praduitorilor bagati lumea la puscarie fara nici o vina voi credeti ca daca se vindea droguri la str.asa cum ziceti voi nu erau saltati pana acum.. mai bine vedeti va de ola voastra si nu mai scrieti ce nu trebuie ...ceteteni buni ce sunteti.....
1
0
Dar cu dealerii nu va mai agitati sa faceti ceva ? Va rezumati la un amarat de boschetar.
2
0
Ba nene...in cativa ani osa fie multi numai pe furat pe talharit nu osa mai aiba bani de droguri....si cred ca la politie se cotizeaza de nu fac nimic....DDD si nu sunt numai aia care vand si chestia asta osa ajunga rau de tot in scurt timp muie garda!!!
0
0
ii trebue un loc de munca,,si o camaruta pentru cazare.
1
0
I-a vandut ala Buruiana Florin de pe Albatros legale... el vroia iarba i-ar ala cu familionu lui ii vindea otrava de sobolani, au nenorocit copii , acei criminalii , totii au luato razna din lricina lor , baga tot felu de prosti sa faca bani tiganii aia nu ii mai vede DIICOT pai sunt protejatii lor
5
1
Un suflet chinuit. Imi este mila de el.
3
9
Acest copil il cunosc....iam cunoscut si parinti a fost un elev ff bun la invatatura, dar de cand sa apucat de droguri saracu a inebunit.. de vina au fost anturajul bunici si unchii lui traiesc dar nu mai vor sa auda de el... Autoritatile trebui sa intervina si sa faca ceva
5
3
Cate canale sar mai face cu astfel de persoane .la munca obligatoriu nu cu vrajeli vezi domnule drepturile omuli
3
2
De ce avem POLITIE in Mangalia ????????
4
0
Mangalia raiul drogatilor la ori ce colt de strada se gasesc droguri si se vinde droguri fara nici o jena oare politia mai activeaza in acest oras?
4
0
Nu avem un stat al romanilor,pur si simplu totul este doar formal,declarativ sau cel mult pe hartie. O societate normala pentru timpul prezent ar fi avut institutii corespunzatoare,cu efect pozitiv al activitatii lor. Inca suntem privitori de pe margine la ce se intampla in lumea civilizata si cam atat. Treaba e ca este nevoie sa ne insusim metode de autoaparare,sa nu fim increzatori chiar asa in oricine,indiferent daca are sau nu uniforma,inca suntem ca acei pionieri in vestul salbatic din America de pe vremuri.Mangalia e jaf.
6
1
In mangalia din pacate nu exista nici o autoritate .care sa ia ijn serios strada si problemele .Si oamenii sunt inconstienti nil imbata pe Sandel si el face orgii vulgaritati si urlete salbatice zguduind urbea Femeea care cerseste continuu si injura nu are leac acest individ nici el Acum cateva seri la colt Levent Banca un descreerat m a apucat de fund cu cangele si m a speriat rau de tot Unde sunt cei platiti pt liniste siguranta poluare cu tot felul de tampiti rezultati din inconstienta si lipsa de responsabilitate a edililor si unor cetateni ???
2
2
Pentru necunoscatorii care vb aiurea aflati faptul ca baiatul asta a gost un copil normal, pana i a decedat mama, bunicii l au parasir , iar el a luat o pe droguri..legea spune ca orice fiinta nu poate fi internata fara voia sa sau fara acordul rudelor...daca vreti sa faceti ceva , nu mai injurati politia ca tiganii...luatiatitudine si ajutati astfel de oameni sau implicativa alaturi de asociiatiile cr ajuta astfel de oameni...fraierilor..
7
1
Deja sa ajuns prea departe si cu asta , aveam pe nebuna aia de mihaela de pe 30 care a fost internata si ia dat drumu , injura pe strada seia de lume . Acuma si pe asta dar Politia Ce plm mea face chiar am ajuns sa ne plangem pe retele de socializare ,, ce face organele administrate pentru probleme astea ,, aici nu pot sascriu dar credetima ca va injur rau de tot mizerii ce sunteti ca nu va dati interesu ,,sta lumea sa fie terorizata de nebuni da luatii si ducetii la spitale sa stea acolo f.va in gura ,
8
2
Chiar nu are cine sa-i incarce bateriile si sa-l linisteasca?!
6
3
marti si miercuri era in gara Constanta si se lua de oameni dupa care se trantea pe jos. Se pare ca nici Politia din Constanta nu il vede
7
1
Politia ce mama naiba plateste. Sa dau de el si sa faca asa. Si atunci Ii fac ochi si coastele ptr reparati sa se duca la Politia Daca are Tupeu
3
4
O bataie buna,si rezolvam tot?Apai,daca omu'o avea probleme la mansarda,ce rahat rezolvi cu bataia?Sau ne intoarcem la instinctele de animale?Ca si alea s mai intelegatoare ca noi.Nea primaru nu-i vede p astia,de ar trebui internati undeva,si pt binele lor,dar si ptr al locuitorilor.Tanti politia face nani,ca de,pernele de pe scaune sunt moi si confortabile.Vai de steaua noastra,cu asa "baza " ce avem in cei ce ar trebui sa se ocupe de siguranta orasului.Sa i spuna cineva si lui nea cristi ce dracu se intampla in orasu nostru,ca poate pana la constanta nu a ajuns inca vestea.
7
4
asta a fumat mult timp etnobotanice de la Flory si Rufat ei lau distrus pe copil si asa ii distruge pe toti tineri din Mangalia.Politia Mangalia stie de gruparea infractionala "Buruiana Florin zis Flory si Mustafa Tamer zis Rufat"Bcco si DIICOT sesizativa ca Politia Mangalia "doarme"!
14
0
Politia nu o sa faca nimic. Ii trebuie o bataie buna buna si se va calma
16
4
Pericol public.Organele in drept sa ia masuri.Trebuiau sa se sesizeze din oficiu, nu sa ajunga locuitorii sa declare in presa.
8
3
Doarme ca un ingeras manca-l-ar mama
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102