REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un petic aici, o groapă dincolo: Aleea Lăcrămioarelor din Constanţa, puntea suspinelor pentru şoferi

Un petic aici, o groapă dincolo: Aleea Lăcrămioarelor din Constanţa, puntea suspinelor pentru şoferi

Replica API 28 martie 2017 | 08:19 281

Infrastructura în municipiul Constanța dă în continuare bătăi de cap! Șoferii sunt obligați să evite anumite zone din cauza gropilor sau a asfaltului deteriorat sau, dacă trebuie neapărat să circule în zone afectate, trebuie să fie precauți. Un caz concret se înregistrează pe Aleea Lăcrămioarelor, unde, asfaltul s-a lăsat, iar odată cu trecerea timpului, conducătorii auto pot rămâne blocați.

Se intervine pe o parte, se deteriorează pe altă parte! Cam așa poate fi descrisă situația carosabilului din Constanța. Chiar dacă zilele trecute reporterii “Replica” au semnalat mai multe probleme cu care se confruntă șoferii constănțeni în trafic din cauza proastei calități a carosabilului și ulterior au fost remediate, există în continuare zone în care autoritățile nu și-au făcut apariția. O situație de genul se regăsește pe Aleea Lăcrămioarelor unde oamenii acuză că asfaltul s-a lăsat foarte mult, riscând să rămână cu mașinile blocaste dacă nu se intervine imediat.

“Pe Aleea Lăcrămioarelor, blocurile J0 și J, sunt zone unde asfaltul s-a lăsat foarte mult, existând riscul să se repete ce s-a întâmplat anul trecut: o autoutilitară a rămas cu o roată într-una din gropile acestea. Vă rog luați măsuri căci cu fiecare săptămână ce trece pământul se surpă mai mult”, a precizat un locatar. Cazul a fost transmis către SC Confort urban pentru a lua măsurile necesare.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un reportaj si despre cartierul compozitorilor ar prinde bine. este un adevarat dezastru aici. m-am mutat acum 4 ani pe str Constantin BOBESCU si nici gand de asfaltare. nici macar pietruire. cand ploua sunt noroaie de 10-15 cm. De masina ce sa mai zic m-am saturat de cat bani am bagat in ea din cauza craterelor in care trebuie sa merg in fiecare zi. sa ajuns ca bune bani noi locatari sa punem pietris pe care l-au stricat cei de la enel. au ramas pomieri impotmoliti acum vre-o 2 ani erau sa se rastoare din cauza gropilor si a mocirlei. nu inteleg pt ce mai platim impozit pe teren si locuinte
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614