REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un proxenet poate părăsi domiciliul: are treabă la Spitalul de Infecţioase

Un proxenet poate părăsi domiciliul: are treabă la Spitalul de Infecţioase

Replica API 13 octombrie 2015 | 00:00 276

Cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism

Cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism

Ionel Ifrim este unul din cei patru proxeneţi care au ajuns în atenţia DIICOT Constanţa în aprilie anul curent. În urma percheziţiilor, inculpaţii au fost reţinuţi şi propuşi spre arestare. Între timp, Ifrim a ajuns în arest la domiciliu dar a cerut instanţei să poată părăsi imobilul pentru a merge la Casa de Pensii şi la spital.

„Admite, ca întemeiată, cererea formulată de inculpatul Ifrim Ionel, prin avocat. Înviinţează să părăsească domiciliul, în datele de 14.10.2015 şi respectiv de 15.10.2015, în vederea deplasării la: Casa Naţională de Pensii Publice (medic expert al asigurărilor sociale în vederea efectuării analizelor pentru revizuirea deciziei medicale asupra capacităţii de muncă) cât şi la Spitalul Clinic Judeţean de Boli Infecţioase Constanţa. Fără cale de atac”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Menţionăm că Ionel Ifrim, alături de Iulian Mocanu, de 34 de ani, Cosmin Mârâie, de 28 de ani, şi Florin Dura, de 29 de ani sunt acuzaţi că au acţionat, începând cu luna octombrie 2014, prin efectuarea de acţiuni de recrutare din judeţul Constanţa şi judeţul Tulcea, transportare şi primire a mai multor minore şi tinere în scopul exploatării sexuale a acestora, înlesnire a prostituţiei şi obţinerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei de către acestea, asigurarea protecţiei tinerelor şi minorelor exploatate şi transportarea victimelor în vederea întreţinerii actelor sexuale contra cost.

Pentru racolarea clienţilor dispuşi să întreţină relaţii sexuale contra cost suspecţii postau anunţuri cu aşa-zise oferte de masaj, dar şi cu oferte sexuale explicite însoţite de numere de telefon de contact şi fotografii ale fetelor pe diverse site-uri şi în paginile cu anunţuri matrimoniale ale unor cotidiene locale - ediţie on-line. În cazul uneia dintre victimele minore s-a stabilit că a fost exploatată sexual, o perioadă, într-o țară din spațiul U.E. Inculpații sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614