REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un şofer a blocat toată strada în zona Flămânda: avea treabă la restaurant, îşi lua mâncare

Un şofer a blocat toată strada în zona Flămânda: avea treabă la restaurant, îşi lua mâncare

Replica API 14 ianuarie 2017 | 01:01 467

Zăpada care a căzut din belşug pe străzile Constanţei continuă să încurce şoferii din municipiu. E drept că, din comoditate, sunt şi câte unii care îşi lasă maşinile fix în mijlocul drumului, chiar şi cu riscul de a bloca circulaţia pe străduţele unde momentan poate fi utilizat doar un fir de mers. Aşa s-a întâmplat şi vineri, în zona Flămânda, unde se formase o coloană de maşini din pricina unui individ care... avea treabă la restaurant! Nervoşi, oamenii au început să claxoneze şi să întrebe cine e stimabilul căruia i-a fost lene să caute o parcare: "Care e, bă, nesimţitul? Unde e ăsta care şi-a lăsat maşina ca un bou?". S-au dumirit rapid că e cineva la restaurant şi, cu riscul de a-i tăia respectivului pofta de ciorbiţă, l-au determinat să iasă din local şi să-şi mute maşina.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E Mircea Ghimpau, un accident genetic regretabil.
2
0
Era flamand si el... A crezut ca Flamanda e in asentimentul sau si il accepta ca stapan al strazii...
2
0
In jurul orei 16, la Casa de Cultura, era un echipaj de politie care dirija marea actiune de deszapezire la 0 grade. Se trezisera si cei din primarie!
4
0
Azi, la Casa de Cultura politia aplica amenzi celor care erau parcati aiurea. Pe partea cu florile erau cateva autobasculante care asteptau sa incarce zapada. Buna gluma, nu?
7
0
PROSTULE auzi mai nu Facadau a lasat orasu in haos.Ceartatea cu iarna cu vremea cu zapada.Asta sa fie motivul kkcismelof facute de asa zisul sofer.Lehamite totala micule prost.
2
2
avem oare primar in aceasta urbe numita constanta
7
2
In spatele lui, si asteptam dupa el ii rupeam muia. Ma cacam in ele de poze si ii rupeam fata, ca altadata sa nu mai fie de o nesimtire atat de fantastica. Cum naiba te a suportat ma ta mai limbricule sa ti lasi masina in mijloc. Mortii ma tii.
9
1
E un makidon Iani Caratas. Puteee....
7
1
UN PROSTAN CU OPEL. CE PRETENTII AVETI DE LA UN PROSTAN CU OPEL???
7
0
Ati votat PSD si acum vreti deszapezire??? Ciocu mic ca sunt la guvernare!
6
4
Da ce vreti cocalarilor sa va mature Premaru la usa,,,,eeee,spurcatilor.
6
0
Soferul este vinovat sau autoritatile care nu au dezapezit nicio artera secundara. Rusine Replica!
2
9
Nu ai cum sa fii mandru ca esti roman!!!!Acestea sunt specimenele care intr-o proportie covarsitoare reprezinta Romania si pe romani!!
6
0
Pt dl avocat Ghimpau nu are curaj militia rutiera sa se sesiseze?! Le este frica sa faca un dosar pt blocarea circulatiei?!
7
0
dobitocul suprem.
13
0
Este pe domeniul public. Asa ca are voie sa faca poze cui vrea, cum vrea si cate vrea. In plus, sa ma slobozesc in ciorba aluia. A blocat ca boul toata strada ca sa-si cumpere ciorba ca-i ghiortaia matu'. De parca era pe parcela lu' ma-sa. Si daca esti tu ala, sper sa te ineci cu mancarea de la restaurant data viitoare.
14
1
idiotule care esti tu idiot daca ala e pe domeniul public eu am voie sa ii fac poza ca nu e proprietatea lu ma-ta intelegi tu? daca nu intelegi documenteaza te tiganusule
14
0
Masina este de la Med star, iar handipelul e adm Mircea Ghimpau, membru de vaza al PNL
22
0
politia este mana in mana cu jigodiile se fac ca nu vad, intorc capul, str. pline de idioti ce blocheaza circulatia, trec pe langa ei si merg precum ursu !
8
0
La cernavoda soferi de la Foisor,Chiftea,Serif,etc,opresc ca muisti cand distribuie comenzile, Rusine Pol. Rutiera! ptr. ei nu exista regulament?
6
1
Cred ca ii sugeai sosetele celui care a facut poza, agramatule cocalar paduchios si nespalat ce esti....
18
1
Cum isi permite labarul ala sa faca poze omului?Eu ma dadeam jos si i faceam o secerare la picioare si il calcam putin si pe cap dupa aia.Si voi ziarul pizdii cum v-a permiteti sa publicati pozele fara acordul omului,ar trebui sa v-a dea in judecata!
1
29
AR TREBUI AMENDATI! DAR IN ACELASI TIMP CEI CARE DETIN PARCARILE CU CONTRACT DE CONCESIUNE AR TREBUI SA LE CURETE IAR IN CAZ CONTRAR ANULAT CONTRACTUL SI LA FEL NISTE AMENZI USTURATOARE
8
1
ce nesimtit,
11
1
Pai fratilor , surubelnita si direct facut Desene pe Masina .
9
2
inseamna...sug cariciul mereu...
12
1
Cei 7 ani de acasa care la randul lui asa asa educatie de prost gust va avea si copii lui .
17
0
Dar de Fagadau si de idiotii care au lasat orasul in haos cand va luati?
21
3
bizoniiiiiiiiii!
15
2
Figura indica clar o persoana cu un grad de retard, nu dati cu pietre
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218