REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un șofer BĂUT și fără PERMIS din MANGALIA a produs un accident și a FUGIT, abandonându-şi amicul rănit!

Un șofer BĂUT și fără PERMIS din MANGALIA a produs un accident și a FUGIT, abandonându-şi amicul rănit!

Replica API 1 octombrie 2016 | 00:00 183

Un individ din Vrancea, dar care locuiește fără forme legale în Mangalia, a uitat și de prieteni când a venit vorba să-și salveze pielea. Asta a crezut el, de fapt, realitatea fiind cu totul alta și anume că oamenii legii au dat de urma lui, acum fiind arestat pentru 30 de zile!

Sali Arun are 36 de ani, este din Vrancea dar locuiește fără forme legale în Mangalia, în zona cunoscută ca "barăci". Individul nu are permis de conducere, dar asta nu l-a împiedicat să se urce la volanul unui Opel Astra cu numere de Bulgaria, dar nu înainte de a consuma și băuturi alcoolice. Mai exact, la data de 25 septembrie, în jurul orei 4.30, acesta a condus autovehiculul pe strada Gării din Mangalia, dinspre George Enescu către M.I. Dobrogeanu. Ajungând la intersecția cu General Boierescu, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a intrat în intersecție fără să acorde prioritate și a acroșat un alt autoturism marca Opel, cu numere de Spania, care circula regulamentar. În urma accidentului, ambii conducători auto au fost răniți, la fel și un pasager din vehiculul cu numere de Bulgaria. Însă, Sali Arun a fugit imediat de la fața locului, uitând și de prieten și de mașină. La scurt timp, pe la ora 6.00, a fost identificat la domiciliul unde locuia fără forme legale. A fost condus la spital, unde a primit îngrijiri medicale, ulterior fiind audiat și propus spre arestare (pe 29 septembrie anul curent). Acesta este cercetat pentru conducere fără permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Bărbatul a fost reținut și introdus în C.R.A.P. Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614