REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

UNTRR lansează prima platformă online de plată pentru podul de la Fetești-Cernavodă

UNTRR lansează prima platformă online de plată pentru podul de la Fetești-Cernavodă

Replica API 18 februarie 2017 | 00:00 283

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a lansat prima platformă de plată online a tarifului de trecere pentru podul de la Fetești-Cernavodă, potrivit unui comunicat al UNTRR, conform AGERPRES.

Pentru achitarea online a tarifului, persoanele vor trebui să se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, să adauge o comandă și să completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate efectua atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât și prin bancă, cu ordin de plată, se precizează în comunicat.

De asemenea, după confirmarea plății se va emite peajul și persoanele vor primi pe e-mail și SMS factura și datele peajului emis, comenzile emise, cât și facturile vor putea fi accesate oricând în cadrul contului de pe platformă, se mai arată în comunicat.

'Prin lansarea platformei www.taxa-pod-fetesti.ro închidem cercul de servicii online destinate achitării taxelor de drum în România. Prin platforma www.e-rovinieta.ro oferim un sistem de gestiune integrat pentru posesorii de autovehicule care achiziționează rovinieta online, iar acum, prin www.taxa-pod-fetesti.ro, le oferim șoferilor o modalitate simplă și utilă de plată pentru una sau mai multe treceri la podul de la Fetești — Cernavodă și de gestionare eficientă a trecerilor achiziționate', a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Tarifele de trecere aplicate pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro sunt cele aprobate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prin ordinul nr. 162 din 28 aprilie 2015 privind stabilirea tarifului de trecere înregistrat prin intermediul sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare și control al rovinietei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614