REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

URMĂRIRI ca-n filme la Constanța! Șapte indivizi, îngrămădiți într-un Opel cu numere de Bulgaria

URMĂRIRI ca-n filme la Constanța! Șapte indivizi, îngrămădiți într-un Opel cu numere de Bulgaria

Replica API 15 martie 2017 | 02:54 350

Urmăriri ca-n filme în județul Constanța! Un bărbat din satul Culmea a decis să plece la plimbare chiar dacă nu avea permis de conducere. În plus, a decis să mai ia 6 prieteni cu el, însă a dat nas în nas cu polițiștii. Nu a oprit și a trecut glonț pe lângă echipaj, fiind urmărit circa 20 de kilometri. Apoi a intrat cu mașina pe câmp și a fugit. A fost prins la scurt timp.

Poliția Mihail Kogălniceanu a organizat un filtru în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11 spre 12 martie anul curent, în zona Popasului Tașaul, și tocmai atunci, ca un făcut, s-a nimerit ca Florin Cristi Stan să aibă drum în zonă. Și nu oricum, ci cu 6 amici în mașină. De menționat este că nu are nici permis de conducere și este cunoscut și cu antecedente penale. Prin urmare, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra cu numere de Bulgaria, nu a oprit la semnalele oamenilor legii. A trecut în viteză, îndreptându-se spre Lumina. S-a procedat la urmărirea autovehiculului pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri. Polițiștii care se aflau pe urmele fugarului au luat legătura cu cei din Lumina, care au blocat drumul. Ajungând acolo, Stan a virat pe un drum de pâmânt, după care a intrat cu mașina pe arătură. Acela a fost momentul în care a sărit din vehicul și a fugit. La fel și alți doi bărbați. Patru dintre ei au rămas blocați în interiorul autoturismului și au fost conduși la audieri. La scurt timp a fost prins și conducătorul auto. "La data de 12.03.2017, ora 02.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu l-au depistat și reținut pe S.F.C., în vârstă de 23 de ani, din localitatea Culmea – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 22, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", potrivit anchetatorilor. La data de 13.03.2017, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Menționăm că acesta este cunoscut cu antecedente penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tu,georgiana,ai swpt scule pt masini scumpe,asta e !!! Iar tu ady,mata te a cacat....sau....
0
0
Sa le pisam mormintele taranilor,tiganilor astora.
3
0
Toti tiganii, toti drogatii umbla cu opeluri cu numere de Bulgaria
8
0
in primul rand a dat f. putin pe masina si nu-l doare, iar apoi cine conduce acele masini ???
2
1
Aveti mare grija in trafic atunci cand vedeti opeluri cu numere de Bulgaria sunt conduse de tigani beti sau drogati si au acte false
13
1
La Mangalia Amet tiganul trece toata vara cu 7 insi in masina pe langa masina de circulatie a politiei rutiere incasand bani nelegal . La fel si Adi , tiganul de la baraci care a mai provocat si accident in 2 Mai transportand turisti ilegal la Vama Veche. Acelasi lucru il face si un individ cu nr de inmatriculate CST care trece noaptea vara prin filtre ca prin branza cu masina supraincarcata. Dupa care se cinsteste cu politistii la intersectia din vama la chiosc .
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367