REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Urmăriri şi focuri de armă în Constanţa: mascaţii au săltat mai mulţi hoţi de aur

Urmăriri şi focuri de armă în Constanţa: mascaţii au săltat mai mulţi hoţi de aur

Replica API 8 septembrie 2014 | 00:00 158

Update - vezi imagini!

Update - vezi imagini!

Urmăriri ca-n filme pe străzile din Constanţa! Agitaţia a pus stăpânire, luni, 8 septembrie, la orele serii, pe o zonă a Constanţei. Din câte se pare, mai multe autoturisme s-au urmărit în trafic, iar în zona Eden, pe strada Soveja, s-a lăsat cu scandal şi focuri de armă. Mascaţii şi mai multe echipaje de Poliţie au ajuns la faţa locului.

Un autoturism Audi este "ciuruit" de gloanţe, fiind vizibile 6 urme.

Update:

Potrivit martorilor, un autoturism marca Audi, cu numere de Bacău, BC 12 WOW, a fost urmărit prin Constanţa de două maşini de teren, asupra căruia au tras mai multe focuri de armă, în primă fază, pe strada Baba Novac, în zona locuinţelor pentru tineri. Cursa a continuat şi, ulterior, în zona Eden, la sensul giratoriu, din pricina traficului aglomerat, maşina urmărită a redus viteza şi, din cele două autoturisme de teren ar fi coborât mai mulţi mascaţi, care se pare că sunt lucrători ai Poliţiei din Constanţa, şi au început să tragă focuri de armă asupra maşinii. Şoferul din Audi a tras de volan şi a intrat în alte două autovehicule, între care un taximetru, astfel maşina fiind blocată. O tânără a fost deja încătuşată, iar alte trei persoane sunt căutate în tot oraşul.

La faţa locului oamenii vorbesc despre un furt de aur, sub formă de monede şi bijuterii.

Update 2

Poliţiştii constănţeni, în baza unor informaţii, au dat de urma unor hoţi din locuinţe. Aceştia furau mai cantităţi de aur din municipiul şi judeţul Constanţa, pe care îl comercializau ulterior. Oamenii legii au dat de indivizi pe strada Baba Novac, un au făcut un baraj, dar suspecţii l-au spart. Astfel a început urmărirea, maşina fiind blocată pe strada Soveja. S-au tras focuri în plan vertical, apoi asupra maşinii, în care se aflau trei bărbaţi şi o femeie. Bărbaţii au reuşit să fugă, femeia fiind reţinută. În autoturism au fost găsite mari cantităţi din aur, ascunse în scutece de bebeluşi.

Vom reveni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614