REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

VĂ BATEŢI JOC DE OAMENI?! Autostrăzile A2 şi A4, ba închise, ba deschise, BA ÎNCHISE IAR!

VĂ BATEŢI JOC DE OAMENI?! Autostrăzile A2 şi A4, ba închise, ba deschise, BA ÎNCHISE IAR!

Replica API 18 ianuarie 2017 | 11:03 279

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţa, ieri, că începând cu ora 19.00, traficul pe autostrada A2, sensul Bucureşti – Constanţa se opreşte. Ceea ce s-a şi întâmplat, spre disperarea şoferilor care au început să transmită că nu înţeleg măsura, că ei ştiu că autostrada este “neagră”. Ulterior, mai exact la ora 22.00, IGPR a revenit, anunţând că s-a redeschis A2, tronsonul Feteşti – Constanţa, cât şi A 4 Ovidiu – Agigea. Ieri seară rămăseseră însă închise circulaţiei DN 22 Lumina – Mihai Viteazu şi DN 2A Ovidiu – Hârşova, din cauza viscolului.

UPDATE:

De precizat că la ora 22.45 IGPR a revenit cu o informare, cum că traficul rutier a fost restricţionat pe A2 tronsonul Feteşti – Constanţa, pe sensul către litoral, din cauza viscolului. "Precizăm că, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, ninge viscolit şi vizibilitatea este extrem de scăzută, iar pentru siguranţa participanţilor la trafic şi pentru a permite curăţarea suprafeţei carosabile în mod eficient traficul pe A2 rămăne restricţionat", au spus oamenii legii. În schimb, nu s-a menţionat nimic despre situaţia autostrăzii A4, iar oamenii au constatat că... nici acel drum nu este deschis! Reprezentanţii ISU Dobrogea au confirmat că A4 rămâne închis, în timp ce IGPR... nu a mai spus nimic!

De asemenea, pe A2 lumea a fost revoltată când s-a trezit scoasă de pe autostradă: "Ni s-a spus că nu se poate circula. Stăm şi aşteptăm. Nu ninge, nu nimic!", a relatat, în jurul orei 00.00, o constănţeancă.

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră,(10:15) din cauza zăpezii şi a viscolului, este închisă autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Pe autostrada A4 se poate circula între Ovidiu şi Agigea, însă nu este permisă intrarea pe A2.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma intreb ce s-ar intampla daca tara asta ar avea cateva mii de km de autostrada asa cum ar fi normal?! Astia se caca pe ei sa tina deschisi 4-5 sute de km!
1
0
Tu,mai constantean, esti un postac fervent. Ca ai capul mic si creierul iti sta relaxat.nu e chiar nici o problema, dar faptul ca ai votat PSD si ca traiesti totusi in EU e o problema. Pe de alta parte nu drumul eate o problema ci faptul ca.sunt.ipochimeni ca tine ce considera ca soferia e numai a lor. Probabil esti un ala care.mergi pe.banda 2 pe A2 cu 90km per ora ca sa faci economie la becurile de semnalizare iar cand vrei sa te.pishi faci asta pe banda de.urgenta cu avariile pornite. Idiotule
1
3
Aveti idee daca la aceasta ora se circula pe A2 Constanta Bucuresti?
0
0
DEMISIA, d-le Dima Marin.
6
0
Intr-adevar, aseara la 22.20 la Fetesti nu ne0au mai lasat sa intram pe A2 pana la ora 12.30 cand la insistentele agentului in statie a venit o masina. Regula de intrare pe A2 de la Fetesti la Constanta era sa se stranga 30 de masini si abia apoi dadeau drumul pe A2. La fel de adevarat este ca A2 cu mici, extrem de mici, exceptii, era "neagra". Dar oficial traficul era restrictionat!
3
1
Domnu Constantean, ai fost acolo? Eu stiu pe cineva care a fost, a asteptat 4 ore la Fetesti ca apoi sa plece spre CT in spatele unui echipaj de Politie. Problema e ca antemergatorul a condus coloana cu 50kmh, pe drum nu cea nici macar urma de zapada, batea vantul dar asfaltul era curat. Deja se exagereaza cu masurile de precautie...
5
3
Ba idiotilor, daca nu ati fost acolo mai bine taceti dracu, comentati din fata calculatorului dar nu cunoasteti realitatea. A batut viscolul puternic si vizibilitatea era zero, era absolut necesar sa se inchida drumurile pentru a evita o tragedie, dar postacii de serviciu isi fac meseria.
7
8
Urmeaza sa circulam ,,cu sot si fara sot . O pura coincidenta cu rezultatul alegerilor.
7
6
Oricum nu sunt in stare sa lege doua cuvinte daca le ceri vreo explicatie , dar sa explice de ce nu se poate circula pe o autostrada cand nu ninge.
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369