REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Vă place cum arată municipiul Constanţa?

Vă place cum arată municipiul Constanţa?

Replica API 16 martie 2017 | 00:29 268

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ti-e rusine sa fi primar intr-un oras plin de balarii pe mariginea drumurilor? Mai dezlipeste-te de centru. Muta dracu primaria in alt cartier sa mai veniti si voi cu pricioarele pe pamant -la propriu-.
1
0
primarul se uita la aceste sondaje????
2
0
cand rezolva enel problema iluminatului pe BulevardulTomis la iesirea din oras spre Ovidiu?
2
0
asta e gluma englezeasca?adica o intrebare cu un raspuns:NU.
2
0
Sa mori ars de viu !!!
2
0
atat timp cat nu lucram la tigani si la gunoaie nu schimbam nimic
2
0
Un pic mai bine decat pe vremea lui Mazare dar mai e mult sa iesim la lumina.
1
2
un oras controlat de machedoni , plini de smecherasi, tigani jegosi si moldoveni, sa-mi bag pula-n el
5
2
Da,ne trebuie oameni cu simt civic,localnic caruia sa-i pese de orasul turistic unic din Romania, nu de cei parveniti care au stiut sa''PROFITE"financiar si nu numai:atentie la voturile viitoare?
6
0
aici nu e vorba de PSD sua PNL este vorba de gasirea unui gospodar care sa administreze corect orasul. Pana acum n-am avut noroc si situarea orasului la portile orientului influenteaza negativ lucrurile. Tetraesbahtalo!
5
1
Culegem ceea ce am ales! Ati preferat ca PSD-ul sa fie gospodarul orasului...atunci nu va mailamentati si acceptati realitatea! Stiati ca NUMAI 3 CARTIERE au DECIS PRIMARUL? Poarta 6, Henri Coanda si Palas!!! Daca acceptam sa fim condusi si peste 4 ani tot de INCULTI si GOLANI, atunci NE MERITAM SOARTA!!!
8
3
acest jurnal cu articole de mai bine de o luna de zile, expl. celelalte articole sant de ieri, alaltaieri de azi ??? De facut misto nici dr... nu-i intrece si felul in care scriu !
1
0
au aparut iar tiganii cu carute.Trantele de la politia locala mananca banii bugetului degeaba. Au frica de tigani
7
0
Un oras infectat cu figuranti,puturosi,manelisti si asistati social din speciile:machidoni,cioroi,turci,tatari nu cei originali,vorbim de Piatza Chiliei.Plin de gunoaie,caini,vile si blocuri construite de machidonii nesimtiti peste blocurile oamenilor,la 2 metri distanta,astfel incat bietii oameni nu mai au nici lumina si nici intimitate.Trotuare pentru masini parcate pe ele...etc,etc.Fara parcuri si locuri de joaca pentru copii.Fara un centru istoric cum au TOATE orasele,pana si alea mai modeste.Satul de vacanta cotropit de antreprenorii japkari.Mamaia renovata pentru bogatasi.
13
1
pe fagadau il doare la basca, cel mai slab primar!
8
3
Praf, gunoie,autobuze ruginite, tigani, cipani si oameni tristi.
11
1
Esti un gunoi care tre sa pleci la vaslui , acolo e locu tau .
3
5
ESTE SI ARATA JALNIC.In spate la Gara,mai exact dincolo de liniile ferate,zici ca este dupa bobartament,cu cladiri in ruina,mai bine spus cu resturi de cladiri,mormane de gunoiuri la tot pasul si nimeni nu ia nici o masura.Aviz PRIMARIA.
8
2
in plin centru turistic chiar sub nasul primarului ,celor de la urbanism siadministratia publica cei platiti sa raspunda de curatenie si ordine deci pe str VAsile Alecsandri pe colt langa lupoaica este un spatiu ingradit plin de mizerie scaieti loc pe care nu l vede nimeni decat turistii mai ales strioni care raman uimiti de atata nesimtire Oare chiar nu poate nimeni face putina ordine _---_
8
1
Orasul devine praf. Unde esti CHITAC? Daca tu constanteanule indifferent de etnie, ai votat aiurea sau daca nu ai fost la vot, atunci nu mai ai voie sa te plangi!!!
1
6
cand vor fi montate lampile pe stalpii cazuti si inlocuiti in decembrie, pe bdl. tomis
2
1
cred ca vrei sa iti umblu in gura ca prea te bagi in seama
4
1
Prostanaco nici acum nu ai decoperit spatiul liber pe telefon? Tot cu virgule?
5
1
Nu cred ca exista in Romania un oras cu un centru mai praf ca al nostru! Si nu vorbesc de Braso, Timisoara, Craiova ci de un orasel precum Navodari, ei bine Da in Navodari poti sa mergi la plimbare cu familia prin centru - Incearca pe Stefan cel Mare....
10
0
Nu,mai,injura,ca,tot,un,singur,neuron,ai
4
8
Il vrem pe Mazare inapoi.
4
18
dute in morti matii
1
7
Ptimarul,nu,poate,face,in,luni,ce,n-au,facut,altii,in,26ani,sa-i,dam,o,sansa,-personal,nu-l,cunosc
5
14
Constanta nu-si merita statutul de oras ..este o comuna prafuita ..o mahala plina de bisnitari care sunt peste tot precum aerul ..carute cu peturi sunt peste tot inclusiv in mamaia am vazut ..mizerie ..totul e gri - cenusiu ..transportul in comun e jalnic plin de mizerie .plin de tigani care umbla in haita ..bande bine organizati care nu composteaza nici un fel de bilet de cand sau nascut si pana or crapa ..acest asa zis oras e imputit la propriu plin de asistati sociali asta ptr voturi .. mazare ..fagadau sunt vinovati si trebuie condamnati si ptr. felul cum arata acest oras .
12
1
nu sub orice critica
6
2
Mars in mortii matii de roman borat. Sa le sugi poola la tigani si la machedoni. Slugoiule.Johanistule. Asistatule social. Maars baragladina.
3
20
ACUM E BEZNA DE CAND NOUL PRIMAR A LUAT ILUMINATUL PUBLIC, IAR FACEM ECONOMII ? K ALTII SA PLECE IN VACANTE VARA.., ENERGIE SOLARA ...NU EXISTA LA TOMIS,,.
8
2
dupa 89 ,toti primarii constantei nu au facut nimic ptr.acest oras la mare,au carpit ,palmieri ptr. prostime etc.?????
19
2
Raiul pe pamant e Constanta! Ca si teleormanul de altfel... India bai neamule. Sau : si Alepul e la fel de frumos si placut precum Constanta
21
3
vin de la sibiu. cu parere de rau dar nu arata prea bine. dupa doar tre zile am ajuns sa dau dreptate la un comentator rautacios care facea trimitere comparativa la fostul statut de comuna si la atelajele cu animale care este inca o caracteristica pitoreasca a municipiului. se pare ca totusi lucrurile se misca
18
3
Orasul arata asa ca oamenii care-l populeaza.Nu-i asa ca e frumos?
18
3
Nuuu! Un oras murdar,sinistru,plin de tigani,machedoni, bisnitari, institutii pline de incompetenti si spagari,spitale groaznice,religie indoielnica,universitati slabe,prost administrat si cu un viitor sumbru.
36
6
"sigur ca da" a caracterizat realitatea ce ne inconjoara...pacat, cu ceva vreme erai mandru ca esti constantean, acum....
13
1
La Constanta ai impresia ca esti in Asia Centrala,sau africa, nurdar, lipsit de cultura si civilizatie.
23
3
vin de la sibiu. cu parere de rau dar nu arata prea bine. dupa doar tre zile am ajuns sa dau dreptate la un comentator rautacios care facea trimitere comparativa la fostul statut de comuna si la atelajele cu animale care este inca o caracteristica pitoreasca a municipiului. se pare ca totusi lucrurile se misca
14
4
Da-ca nu va place orasu ,,,cius la gara,,
8
18
foarte mult! superb! ... arata mai bine decat londra paris barcelona sau roma! santuri, gropi, mii de cabluri pe stalpi, gunoaie, maidanezi, comercianti ambulanti agasanti, constructii ilegale pe domeniul public, canalizare ineficienta, spatii verzi distruse, transport in comun invechit si concurat de controversatele maxi taxi, etc .....
27
6
Faga face treaba buna , sunt multumit de el !
11
28

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102