REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Vanghelie: Funcția mea se numește "Marian Vanghelie", nu am o problemă cu funcțiile

Vanghelie: Funcția mea se numește "Marian Vanghelie", nu am o problemă cu funcțiile

Replica API 22 octombrie 2014 | 00:24 163

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat marți că nu are o problemă cu funcțiile din PSD, susținând că s-a "autosuspendat" din cea de vicepreședinte al partidului.

Vanghelie a susținut totodată că invocarea numelui președintelui PSD, Victor Ponta, într-o altercație avută lângă un restaurant, "cu unii care îl urmăreau", a fost doar "o scăpare firească, la nervi". În schimb, Vanghelie spune că își menține "problema" pe care o are cu colegul de partid, Sebastian Ghiță, suspendat și el marți din funcția de președinte al 'PSD online', respectiv de membru al Comitetului Executiv Național al PSD.

"Eu m-am autosuspendat, nu am nicio problemă, am spus că îmi cer și scuze că a fost invocat, și nu e un lucru normal, numele președintelui, a fost o scăpare firească la nervi, dar îmi mențin problema vizavi de dl. Ghiță. Deci nu vreau să creez eu probleme partidului, eu am mai parcurs etapele astea cu autosuspendările și am experiență în a mă autosuspenda, deci nu am nicio problemă. Nu vreau să fiu un subiect în care să se discute despre ce am spus. Acum cred că a fost și un interes din partea unora să se creeze un subiect pe această temă și dacă tot n-am fost prin stenograme, nici nu sunt, nu am nici off-shore-uri, nu am nici probleme, barem să capăt puțină experiență cu autosuspendarea privitor la ceea ce am spus", a declarat Vanghelie la finalul BPN al PSD care a decis suspendarea sa din funcția de vicepreședinte al partidului.

El a susținut că s-a purtat "o discuție normală, colegială și firească, vizavi de ce se va discuta în următoarea perioadă în presă".

"Și nu am nicio problemă, am spus — dacă asta este problema, mă suspend până când va fi primul Comitet Executiv, că nu cred că e o problemă. Funcția mea, și am spus întotdeauna, se numește Marian Vanghelie, eu nu am probleme cu funcțiile. A fost o scăpare firească, nervoasă vizavi... I-am explicat președintelui că de două luni sunt urmărit de 3, 4, 5 mașini. Înseamnă că cineva are și bani foarte mulți dacă mă urmăresc de două luni de zile pe mine și pe toți membrii familiei. Aș vrea să verificați dvs., care doriți, să vedeți că am primit pe sms că am pus și câțiva colegi să verifice, că înțeleg că acolo a fost un bătrân de 80 de ani la sediul unde este firma alocată în acte. Eu nu vreau sa fac subiect, nici în ședința PSD, nici în campania electorală, nici în mass-media, înțelegeți? Nu vreau sa creez nicio problemă, eu vreau ca Victor Ponta să câștige alegerile și să nu fiu eu o problemă", a spus Vanghelie.

mai mult: http://www.agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102