REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

VERIFICĂRI PE LITORAL! Sunt “luaţi la ochi” şi cei care închiriază locuinţe la negru!

VERIFICĂRI PE LITORAL! Sunt “luaţi la ochi” şi cei care închiriază locuinţe la negru!

Replica API 24 iunie 2017 | 00:00 222

Pentru a avea câștiguri financiare în plus, multe persoane din județul Constanța își închiriează parțial sau integral locuințele pe durata sezonului estival. Majoritatea nu declară veniturile suplimentare la ANAF, făcând aceste afaceri la negru. Prețurile variază pe parcursul sezonului, ajungând și la câteva mii de lei pe noapte, dacă locuința are o poziție bună și este complet mobilată și utilată la nivel de lux.

Din 2012, românii care îşi închiriază locuinţele în scop turistic sunt obligaţi să plătească impozitul pe venit de 16% şi contribuţia la asigurările de sănătate de 5,5%.

Pentru a reduce astfel de ilegalități, Fiscul dorește să efectueze controale unde există suspiciuni că nu se respectă legea. Vizați sunt și cei care stau la marginea drumului, cu chei de la apartamente și „culeg” turiștii din gări sau autogări.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca inchiriezi trebuie sa platesti impozit. Asa arata o tara civilizata. Nu va mai plangeti ca faceti si voi un ban, ca sunteti amarati. Minciuni!!!
2
1
eu inchiriez nu mai la trufandale,,,
0
0
mai intai poate recupereaza prejudiciile firmelor din turism care sa inched si se redeschid periodic sub alte denumiri, ca sa fenteze fraierii si sa lase amaratii care au ajuns sa-si inchirieze casa, sa poata plati restul de biruri.
2
0
Propun sa-i futem in gura in mod organizat !
2
2
La satul de vacanta...choscul cuget liber cum incepe vara te agaseaza cu intrebari femei si barbati, acolo este plin de cei care stau cu cheile
3
2
Statul vad ca da in cetateni la infinit, deci statul dintr-un salariu iti i-a jumatate pe taxe, castigi la pariuri sau la loto, iar iti i-a bani, inchiriezi casa , masina, iar bani. Ce iti ofera statul? Nu e vorba ca ei fac o ilegalitate, statul asta si tara sunt in ilegalitate. Lasati oamenii in pace, daca nu sunteti in stare sa le creati conditii de trai decente , stat criminal condus de hoti, ultimii 25 de ani trebuie amintit ca holocaustul si exodul romanilor, cea mai neagra perioada sa te nasti....
14
2
Oare de ce se duce lumea la ,,particulari'' ? Da,pentru ca si daca sunt cam deranjati ca stau impreuna cu cineva intr-o casa,tot e mai convenabil decat in porcaria oferita la preturi cocosabile de operatorii turismului mioritic de pe litoral. In plus,mai ieftin si mai sigur sa halesti de la LIDL,Kaufland decat din oribilitatile scumpe zise restaurante,colcaind de tot soiul de interlopi si cersetori,cu personal care parca se simte dator sa-ti aminteasca ca esti la mana lor.ANAF-ul sa-si vada de adevaratii smecheri,de aia care te scuipa in ochi de dupa geamurile masinilor scumpe de borati.
16
2
Cocorii sunt cocori dar sa stea pe trotuar ca da masina peste ei .
3
3
La Mangalia pe str, Transilvania nr.4 exista o nebuna care inchiriaza zilnic si are chiriasi in permanenta,Mai are si 10 caini care fac o galagie extraordinara.Are un limbaj vulgar si se cearta cu toti vecinii pentru parcarea masinilor cu chiriasi.ANAF vrem sa scapam de abuzurile acestei familii.Va rugam sa veniti in control la adresa sus mentionata.
4
8
Si pe Mazare care a furat zeci de milioane de euro il amanati. Bai tara de kkt !
20
5
Jegosii dracu..pe aia de iau apaga mii de euro ii eliberati si va luati de niste amarati care incearca sa faca un ban pe langa mizeria aia de pensie sau salariu..parca ati fi politistii si jandarmii din tomis 3,care amendeaza femeia de vinde patrunjel in piata si pe ciorile de vand tigari, tigari se fac ca nu le vad,poatw primesc spaga de la seful.lor sa se faca ca ploua
27
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369