REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VEŞTI BUNE: Podul de la Butelii intră în reparaţii!

VEŞTI BUNE: Podul de la Butelii intră în reparaţii!

Replica API 28 februarie 2017 | 10:33 353

Consiliul Local Constanța s-a întrunit marți, 28 februarie, a.c., în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se află și un proiect privind actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiţii „Reparaţii capitale şi modernizarea pasajului Cumpenei” aprobat prin HCL nr. 309/2015. ''Se estimează că în luna aprilie 2017 vor începe lucrările care vor se vor întinde pe o durată de un an de zile. În aceste momente se dorește restrângerea termenului și dacă este posibil să înceapă lucrările mai repede'', a spus primarul, Decebal Făgădău. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că în cazul podului de la Butelii nu se va repeta istoria Podului de la Agigea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne cat de carcotasi suntem! Si-asa-i rau, si-asa nu-i bine! Daca nu facem, de ce nu facem, daca facem nu-i bine. Cum Dzeu sa se repare si podurile astea? Cand ne renovam general casa, cu este? Dormim in moloz 2 luni. Dar la un pod!
0
0
De cate ori l-au reparat si cata perioada a fost inchis cu bani aia faceau unil nou da unde nu- i cap vai de picioare alti bani alti nervi alt an care nu se circula pe acolo
0
0
Va fi mai rau ca la Agigea
2
1
bucuria soferilor mai bine spus si iera cu mult mai ... daca incepeau lucrarile incepand cu 1 iunie !
2
0
Veste buna de unde , timp de executie cu siguranta va fi 2-3 ani iar pretul cu siguranta va creste de 2-3 ori iar primarelul Fagaduiala a uitat istoria podului de la IPMC ce a durat 10 ani
3
1
Mey bou ingamfat ... turistii poate nu au ce cauta pe acolo pe cumpenei ? Dar multi vor avea de umblat pe la IPMC si daca ai si tu treaba sa treci podul prinzi aglomeratie. Ca multi se vor duce si spre intrarea in autostrada directia valu lui Traian. Esti prost si fudul
2
1
Matale si nu numai reprezentati efectul imbunatatirii accesului la internet pentru orice parerolog. For your guidance, sub 5 grade Celsius NU se poate turna nimic. Sub -5 grade Celsius, utilajele incep sa nu mai functioneze in parametri. Si altceva, ce plm are treaba sezonul cu podul de la butelii? Turistii NU au ce cauta pe-acolo, decat daca stau in gazda la CET. Si daca stau la CET, sa se duca la Eforie Sud la plaja, ca de Mamaia sigur n-au bani. Dar bine ca le stiti voi pe toate.
4
3
In septembrie nu puteati sa incepeti si sa terminati la 1 mai. Cand incepe sezonul si nu poti circula in oras inchidem podul. Sa vezi injuraturi in trafic si tamponari.
6
1
Acel moment ciudat cand vrei sa jignesti pe cineva dar tu nu stii sa scrii.
5
1
da-ca face nu e bun ,,,da-ca nu face iar nu e bun ,,,draku sa va inteleaga prostalailor.
0
7
Noi ciordim nu muncim!!!! Sloganul echipei de la conducerea Primariei Mun Cta ! Acelasi mobitom sa abonata la banii publici si acelasi autoprima serv de asemeni abonata la banii publici ! A se vedea parcul arheologic de la primarie reabilitat marca mobitom sa !!!
5
2
Un rahat de pod de 200m... Ne-ar rade si cu curu' astia civilizati daca ne-ar auzi. Intr-un an l-ar darama si l-ar face de la zero de trei ori. Probabil si pe jumate din bani
12
2
Vai de pula noastra 8 ani ramanem fara pod....
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614