REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Viaţă curmată de divorţ şi copii rămaşi orfani: un bărbat şi-a înjunghiat de 11 ori fosta soţie

Viaţă curmată de divorţ şi copii rămaşi orfani: un bărbat şi-a înjunghiat de 11 ori fosta soţie

Replica API 21 ianuarie 2015 | 22:56 257

De la prăjituri la… crimă din gelozie!

De la prăjituri la… crimă din gelozie!

Petrică Ciuciuleacă

O seară aparent normală a luat o întorsătură tragică. Un bărbat şi-a omorât fosta soţie într-un apartament din zona CET, aplicându-i 11 lovituri de cuţit în zona abdominală şi a membrelor superioare. Cei doi se întâlniseră, la o prăjitură, pentru a discuta despre partaj. Însă, gelozia lui Petrică Ciuciuleacă s-a transformat în teroare. După ce a lăsat-o pe femeie fără suflare, a sunat la 112 şi şi-a mărturisit fapta.

Simona Muşat

Simona Muşat avea 45 de ani, lucra la Real şi trecuse printr-un divorţ. Dosarul fusese înregistrat la Judecătoria Constanţa pe 20 mai 2013, Petrică Ciuciuleacă având calitatea de pârât. Pe 6 septembrie 2013, magistraţii au decis desfacerea căsătoriei, custodia fetiţei minore rămânând în sarcina mamei. „Reclamanta revine la numele purtat anterior căsătoriei, respectiv Muşat. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorei C.E.G, să fie exercitată exclusiv de mama reclamantă. Stabileşte locuinţa minorei la mama reclamantă. Dispune obligarea pârâtului la plata lunară către reclamantă a unei pensii de întreţinere în cotă de 16,5% din veniturile nete realizate lunar, dar nu mai puţin decât salariul minim pe economie, în favoarea minorei, cu titlu de obligaţie de întreţinere, începând cu data introducerii acţiunii, respectiv 20.05.2013 şi până la majorat”, potrivit portalului instanţelor. Din câte se pare, cei doi aveau două fete, însă una este majoră. Din nefericire, Simona nu a mai apucat să le vadă crescând, viaţa fiindu-i curmată într-un mod tragic, chiar de cel ce i-a fost partener de viaţă. Petrică Ciuciuleacă nu a putut să treacă peste divorţ, devenind din ce în ce mai gelos. În urmă cu câteva zile chiar a bătut-o pe victimă în City Park Mall, întrucât o văzuse alături de un alt bărbat. Cum încă mai rămăsesră aspecte nerezolvate legate de partaj, femeia datorându-i suma de 7.000 de lei, în seara de luni, 19 ianuarie anul curent, Petrică a mers la domiciliul ei pentru a discuta. Astfel, cei doi au hotărât să se îndrepte apoi spre locuinţa lui Petrică, din zona CET, situată pe Aleea Egretei, bloc C3, acolo unde aveau să pună lucrurile la punct… la „o prăjitură”. De ultimul aspect a avut grijă Simona, ea aducând un pachet cu dulciuri. Însă, până la agonie nu a fost decât un pas.

De la prăjituri, la lovituri sadice: „Mi-am omorât nevasta, veniţi să mă luaţi”

O ceartă a izbucnit în urma discuţiilor, bărbatul fiind foarte gelos. În puseul de furie, Petrică a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat femeii nu mai puţin de 11 lovituri de cuţit. Ulterior a sunat la 112 şi şi-a mărturisit crima. „În noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2015, în jurul orelor 24.00, în locuinţa sa din cartierul CET al municipiului Constanţa, unde victima venise cu un pachet de prăjituri, în cursul unui conflict spontan, generat de sentimentele lui de gelozie şi din cauza unei pretinse datorii băneşti neachitate a victimei către el, inculpatul a ucis-o pe fosta sa soţie, numita M.S., în vârstă de 45 de ani, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit în regiunile toracelui, abdomenului şi a membrelor superioare, astfel că i-a provocat multiple plăgi tăiate-înţepate ce au dus în scurt timp la moarte. După săvârşirea faptei, însuşi inculpatul a sesizat autorităţile prin 112 şi s-a predat organelor de organele de urmărire penală”, au declarat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Petrică Ciuciuleacă, de 51 de ani, a fost dus la audieri, iar la ieşire şi-a ascuns faţa şi nu a vrut să facă vreo declaraţie. Vecinii din zona CET au menţionat că nu cunosc prea multe detalii despre bărbat întrucât nu locuia de prea mult timp acolo. În cursul zilei de 20 ianuarie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614