REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vicele din Năvodari aruncă bomba! Săgeata va deveni istorie. Florin Chelaru: Primăria nu mai poate să susţină echipa

Vicele din Năvodari aruncă bomba! Săgeata va deveni istorie. Florin Chelaru: Primăria nu mai poate să susţină echipa

Replica API 26 noiembrie 2014 | 12:12 196

Dacă nu se va găsi un finanţator, societatea va intra în faliment

Dacă nu se va găsi un finanţator, societatea va intra în faliment

Probleme foarte grave, din punct de vedere financiar, la Săgeata Năvodari. Primăria caută colaboratori dispuşi să preia echipa şi să investească bani în ea. Dacă această opţiune nu se va concretiza, atunci Săgeata Năvodari va deveni istorie.

Promitea locuri fruntaşe în Ligă, însă se află pe poziţia a patra, fapt pentru care s-a renunţat la obiectivul promovării. În aceste momente, Săgeata Năvodari se află în pragul falimentului. Există un colac de salvare, şi anume o persoană din lumea fotbalului, sau mai multe, dispuse să preia echipa şi să investească bani în ea. Însă, nu se întrevede nimic la orizont. „Primăria nu mai poate să susţină echipa Săgeata Năvodari. Nu mai pot să susţin, din punct de vedere financiar. Eu îmi doresc să găsesc pe cineva din România care poate să preia echipa. Am întrebat din om în om, oameni din fotbal. Eu nu vreau s-o desfiinţez. Au venit vreo două solicitări, am trimis reprezentanţi să discute cu ei, nu s-a concretizat nimic. Nu sunt serioşi. Au spus că ne întâlnim, dar nu acum.... Eu nu pot să le plătesc”, ne-a declarat Florin Chelaru, viceprimarul din Năvodari. Mai mult, acesta a mai explicat faptul că nici jucătorii nu au avut performanţă, echipa clasându-se pe locul patru în Ligă. „Echipa care se dorea a fi pe primele locuri, e pe locul patru. Nu e nici o şansă de promovare. La stadion nu vin decât 200 oameni, maxim. Oraşul nu e interesat de fotbal. Dacă nu e interesat, nu mai pot să bag bani”, a mai continuat alesul local. Cât despre salariile restante jucătorilor, Chelaru îi sfătuieşte să meargă în instanţă pentru a-şi recupera banii. E dreptul lor, spune viceprimarul. „ Salarii restante, acum, sunt în jur de trei. Dacă au nevoie, şi mi se pare normal să aibă, există instanţe”. Florin Chelaru a mai precizat că, dacă în scurt timp nu se va găsi un finanţator, atunci va băga societatea în faliment. „Dacă nu găsesc, în ultima instanţă, societatea probabil o să intre în insolvenţă”, a conchis Chelaru.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614