REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viitorul a sărbătorit titlul până dimineață! VIDEO

Viitorul a sărbătorit titlul până dimineață! VIDEO

Replica API 14 mai 2017 | 00:16 477

Bucuria sărbătorii primului titlu național la seniori din istoria clubului și totodată din istoria fotbalului dobrogean a fost sărbătorită de FC Viitorul într-un club din centrul Constanței. Jucătorii au fost însoțiți de prietene, soții, iar atmosfera a fost incendiară. S-a cântat, s-a dansat, s-a scandat “Campioniii ! Campionii !“, iar cei prezenți au trăit cel mai special moment din istoria sportului “Rege“ de la malul mării. De la petrecerea Viitorului nu au lipsit nici foștii internaționali Gică Popescu sau Costel Gâlcă, dar nici senatorul Nicolae Moga și președintele Consiliului Județean Horia Țuțuianu.

MESAJ SPECIAL. Tricourile staff-ului tehnic și ale jucătorilor au fost inscripționate cu un mesaj special “This is just the beginning“ (Acesta este doar începutul). „Va fi greu de acum încolo, toți vor avea și mai multe pretenții de la noi și va trebui să ridicăm standardul. Va trebui să găsim noi jucători interesanți, cu talent. Deocamdată savurăm acest trofeu minunat. Noi ne vom propune mereu tot mai mult, mereu trebuie să existe o nouă motivație. Ce ai făcut astăzi este istorie mâine. Mâine trebuie să fii mai bun decât azi“ este deviza lui Hagi. Acesta a fost susținut în timpul meciului și apoi felicitat inclusiv de aproximativ 150 de suporteri turci de la Galatasaray, Fenerbahce și Besiktas care au uitat de rivalitate și s-au bucurat de succesul celui mai iubit fotbalist străin care a evoluat în Turcia. „Trebuie să știi și să te distrezi. Ne bucurăm de acest succes deosebit. Toți cei care au fost la noi au pus câte o cărămidă la această performanță, Dică, Cernat, Brandan și toți ceilalți“ a afirmat Gică Hagi. Managerul tehnic al Viitorului nu a fost sunat de Gigi Becali, în schimb a fost sunat de Adrian Mutu care i-a transmis felicitări.

Sorin TEODOREANU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu si tot neamu matii de ciori cordite iao in guritza
1
1
Va dati seama ce campionat avem daca Viitorul a luat titlul. Cred ca si Togo are campionat mai puternic
1
1
Sa-i sugi pula celui de sub tine.si tu dar si mamicuta ta.
1
1
nu va mai luati de unchi-miu!suntem un neam de infractori,ne place sa castigam indiferent ca-i barbut sau fotbal,unchiu a fost si la ,,facultate,,si e foarte,,credincios,,!se roaga zilnic sa vina milioanele de la ciampion ligu!zdrentelor!ne unim noi neamu de infractori si cu 3-4 valize rezolvam la tribunal!
1
1
Asta de sub mine , rupere in muie , berbec labar
4
3
Mare cacat.un campionat de 3 lei,cistigat la11 m.ala a fost fault de penalti?cu cit a platit arbitru,machedonul asta oribil?rusine ptr echipa de arbitraj.
4
5
Sa vezi si sa nu crezi , cand titlu va ajunge la Fcsb in doua saptamani, cat sa chinuit Hagi cu echipa pe banii lui, acum tot judetul tine cu Viitorul , citeam un mesaj pe facebook" sunt mandru ca sunt machidon" bravo oamenilor care aduc rezultate bune in societate, dar sa nu uitam ca imnul tot ptr Romania canta, si de final sa nu uitati ca o parte din oras arata si nu are stadion sau echipa din cauza hotilor de la primarie ,muie Fagadau , muie Babu si la toata familia voastra de spurcati.
2
3
Bravo Hagi felicitari! Si fcsb nu e Steaua, oricum restul echipelor romanesti arata ca parcurile de masini la SH lovite, cu km peste cap, reparate in parcare.
3
0
B R A V O !
3
0
Sa dam puscariasului ce-i al puscariasului si lu meme ce- i a lu meme.Adica titlul de campioni anul asta si in toti anii isi fac ei loc de munca cu ,,folbalul lor''.Au ce spume imprastiate ar fi fost de sa- r fi gasit vina si pe arbitri.
1
0
Acesta este nivelul maxim al fotbalului in Romania! Restul este can-can armanesc!
4
8
Felicitari Gica HAGI, bravo baieti! Constanta a fost repusa pe harta fotbalului serios datorita voua! Din pacate, nu i a reusit lui Becali, de data asta, ingineria cu valiza! ...si cand il vezi ca se mai considera credincios, ce OM DE NIMIC, CE OM DE CARPA!
15
1
Ma voi adresa la TAS...Noi nu stim sa pierdem...Imi pare rau ca nu a mai mers cu mangle si valize de data asta.Ne au ajutat arbitrii mereu.
16
0
Cum sa-l felicite puscariasii, aseara aveau spume la gura.Bai Fecali, bai Mimi Biciclista, voi aveti cele mai multe meciuri si campionate furate, Viitorul merita titlul si pt ca a terminat sezonul regulat prima si cu punctelea alea nu mai ragaiati voi.
21
1
O noapte grea pentru cap, stomac si ficat.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367