REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Vrabie a redus preţul apei, la Peştera, la 90 de bani!

Vrabie a redus preţul apei, la Peştera, la 90 de bani!

Replica API 6 august 2015 | 00:03 272

Încă una!

Încă una!

În localitatea în care se practica deja cel mai mic tarif la serviciul public de alimentare cu apă s-a hotărât o nouă reducere! Primăria şi Consiliul Local al comunei Peştera, judeţul Constanţa, reduce tariful la serviciul public de alimentare cu apă. Astfel, potrivit hotărârii, un metru cub de apă va costa 90 de bani. Acest lucru a fost posibil datorită investiţiilor realizate prin automatizarea serviciului de alimentare cu apă, care este în administrarea directă a primăriei Peştera, au anunţat reprezentanţii primăriei.

„Consider că într-o ţară cu deosebite probleme financiare, cu o rată a şomajului ridicată şi cu o populaţie din ce în ce mai sărăcită, este de datoria autorităţilor publice să reducă birurile puse populaţiei. Noi, cei din administraţia publică, suntem în slujba cetăţenilor şi le reprezentăm interesele. De aceea, avem obligaţia morală de a le furniza servicii de cea mai bună calitate la costuri cât mai reduse şi corecte. La acest preţ de 90 de bani pe metrul cub de apă, Primăria Peştera va înregistra şi o marjă de profit de peste zece procente, care va fi folosit pentru dezvoltare şi investiţii în comună”, a spus primarul Valentin Vrabie. Reducerea costului apei face parte dintr-o strategie amplă de susţinere a cetăţenilor din comună.

Localnicii din Peştera mai beneficiază printre altele de serviciul de salubritate gratuit, internet wi fi gratuity, iar Primăria susţine cheltuielile elevilor şi studenţilor. Comuna Peştera are peste 3.500 de locuitori. Amintim că, în localitatea cu abandon şcolar zero, şomaj zero, reţea wi-fi, câte o bicicletă anul trecut şi câte o tabletă anul acesta pentru fiecare copil, primarul Valentin Vrabie a mai bifat luna trecută o realizare: centrală eoliană, care îi garantează independenţa energetică. Lucrările vor începe, cel mai devreme, în toamna acestui an.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218