REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

10 ani fără Mădălina Manole. Ion Manole, tată, soț și bunic care a pierdut totul: „Mi-am văzut nepotul doar în ziare“

10 ani fără Mădălina Manole. Ion Manole, tată, soț și bunic care a pierdut totul: „Mi-am văzut nepotul doar în ziare“

Replica API 15 iulie 2020 | 00:00 1563

Se împlineşte un deceniu de când Anca Magdalena Mircea, cunoscută ca Mădălina Manole, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Pe 14 iulie 2010, solista de muzică uşoară a băut pesticid, care a ucis-o pe loc, la 43 de ani, chiar de ziua ei de naştere. De atunci, tatăl ei, Ion Manole (77 de ani), nu şi-a mai văzut nepotul.

Mădălina Manole

Foto Arhivă Click!

A băut furadan, un pesticid puternic, pe 14 iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani, şocând o ţară întreagă. Au trecut zece de ani de când interpreta a provocat, cu gestul extrem, un ocean de regrete şi de durere. De atunci, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi este foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când s-a prăpădit cântăreaţa.

Pe soţia lui, Eugenia, mama Mădălinei, a pierdut-o în martie 2017, răpusă de un cancer pulmonar. Fiul său, Marian Manole (51 de ani), şi băiatul acestuia, Mihăiţă (22 ani), l-au ajutat să treacă peste suferinţe. ”Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, ni se confesează, îndurerat, Ion Manole, scrie click.ro.

Petru Mircea, anul trecut, alături de Petru Jr.

Pe celălalt nepot, Petru Jr., fiul Mădălinei, nu l-a mai văzut de mic, din cauza relaţiilor tensionate dintre el şi ginerele său. ”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. - azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, mai spune, cu lacrimi în ochi, tatăl artistei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parintii aia boschetari care traiau de pe urma fetei,au pierdut pomana.la munca,trintorilor! madalina a uitat cind era parasuta prin costinesti,mamaia,smechera.Cind a vazut ca n-o mai baga nimeni in seama,si-a bagat zeama in git ca pitigoiul.
1
0
Ti l-ai vazut doar in ziare pentru ca esti un dobitoc care mananca rahat!!! Poate iti aduci aminte ce circ i-ai facut fostului sot al fiicei tale?!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367