REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

10 secrete ale cuplului Gina Pistol-Smiley: Cum şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt

10 secrete ale cuplului Gina Pistol-Smiley: Cum şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt

Replica API 22 septembrie 2021 | 11:03 1140

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi anul acesta însă, până acum, fosta gazdă de la „Asia Express” şi „Chefi la cuţite” nu a oferit nici un interviu nimănui. Însă iată că Smiley a profitat de statutul său de tată şi iubit şi a invitat-o pe partenera sa de viaţă la interviurile sale online, intitulat „8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley”, unde au povestit lucruri intime din viaţa lor, scrie click.ro.

Smiley şi Gina Pistol

Viaţa cuplului Smiley (38 de ani) - Gina Pistol (40 de ani) este un subiect pentru mulţi fani ai celor două vedete. Însă cei doi încearcă să o ţină cât mai departe de ochii necunoscuţilor. Relaţia lor a început într-o discreţie totală, că Gina a rămas însărcinată s-a aflat foarte târziu, tocmai prin luna a şasea, iar despre botezul Josephinei s-a ştiut abia la câteva zile după eveniment. Iată că acum, simpaticii părinţi s-au decis să le mai dea câteva subiecte de discuţie fanilor şi au răspuns la foc continuu unor întrebări intime, într-un episod recent al podcastului său, intitulat „8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley”. Iată câteva întrebări la care a răspuns Gina!

Smiley: De ce ai evitat toate interviurile?

Gina: Am fost ocupată puţin, cam 24 din 24, doar eu sunt pe acasă, tu ai început concertele, cu „8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley”. Doar eu sunt ocupată cu fiica, că aşa îi zicem, fiica. E ciudat să vorbim aici, parcă stau de vorbă cu altcineva, acasă vorbim mai mult despre fiica, dacă a umplut pamperşii sau nu.

Smiley a avut-o invitată chiar pe iubita lui

Smiley: Când ai ştiut că eu sunt «the one» (n.r. alesul)?

Gina: Tu pentru mine erai Smiley şi atât, un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta. La un moment dat la eveniment cântai, eu eram singură, tu erai singur. Eu nu observ bărbaţii care au relaţii. Cântai „Love is for free”. Mă uitam la tine şi ziceam că eşti drăguţ. Veneam apoi pe la Vocea României în public, sunt consumatoare de muzică bună şi mă uitam la tine.

Smiley: Cum te-ai simţit când ai aflat că eşti însărcinată?

Gina: Aveam filmări, ajungeam pe la 1-2 dimineaţa şi nu mă simţeam bine. Eram irascibilă. Făcusem un test şi i-am zis la telefon să nu se culce că aveam ceva să-i spun. Ne-a fost frică primele 3 luni să spunem că vom deveni părinţi. Eram întrebată des când faci un copil, aveam proiecte. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi ziceam că nu e ce trebuie. Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers... Poate noi dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia.

Smiley: Cum e noul statut de mamă raportat la cum te aşteptai să fie?

Gina: Cumva nu eşti pregătită să fii mamă, eşti un pic dezorientată în prima lună. Nu era ce am citit şi în cărţi sau am văzut în filme. Prin ce trece femeia în prima lună, tzunami, furtună, prima lună a „dat cu mine de pereţi”.

Smiley: Cum reuşeşti să ai grijă de toate?

Gina: Am noroc cu Andrei. Nu pot să lipsesc de nicăieri: nici ca mamă, nici ca iubită, nici ca Gina de pe Instagram. Nu mă trezesc chiar aşa. Ai pe tine puţină vomă, pipi şi alte chestii.

Smiley: Toată lumea întreabă când faci al doilea copil?

Gina: Când o vrea Bunuţu. Acum, ne bucurăm de micuţa, nu vrem să-l forţăm.

Smiley: Cu cine seamănă Josephine?

Gina: Sunt momente când Josephine seamănă cu mine, altele când seamănă cu Andrei.

Smiley: Când stă la poză, seamănă cu Gina.

Smiley: Cel mai romantic gest?

Gina: Anul trecut mi-a adus de ziua mea, în living, un cvartet de coarde. Eu plâng la reacţia de frumos.

Smiley: Gina nu e cu gesturile romantice, mi-a făcut un pui indian şi o salată grecească.

Smiley: Ce n-ai face niciodată?

Smiley: Gina nu s-ar culca niciodată fără să aranjeze toate lucrurile în living: perna de pe canapea să fie perfectă, până nu ar strânge paharele, până nu e totul lună ca dimineaţă când se trezeşte să fie liniştită.

Gina: Smiley n-ar face ce aş face eu! N-ar spăla niciodată paharele din chiuvetă la 11 nopatea.

Gina Pistol

foto: Blitz

Smiley: Nu. Nu s-ar întâmpla nimic. Eu am trecut prin toate fazele: vase nespălate, rufe nespălate. Câte zile? Cât vrei tu. Au stat şi două săptămâni. Nu se întâmplă nimic rău.

Smiley: Care e cea mai sexy trăsătură de comportament a celuilalt?

Gina: Îmi place când bărbatul meu este indisponibil pentru celelalte. Şi mai îmi place că niciodată nu ai încercat să mă schimbi. Eu cu tine am fost mereu liberă şi m-am arătat aşa cum sunt.

Smiley: Râd mult cu Gina, râdem de orice şi în orice ocazie. Eu îţi mulţumesc că ai încercat să mă schimbi şi acum sunt mai ordonat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un bou si o vaca!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218