REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

100.000 de oameni la Neversea, în primele două seri. Care este BILANŢUL “răniţilor”. Date incredibile de la Spitalul Judeţean!

100.000 de oameni la Neversea, în primele două seri. Care este BILANŢUL “răniţilor”. Date incredibile de la Spitalul Judeţean!

Replica API 10 iulie 2017 | 00:49 344

Desfășurarea de forțe pregătită să întâmpine miile de persoane care au participat la festivalul Neversea, între 7 și 9 iulie a.c. pare să fi dat roade, cel puţin din datele oferite oficial de către autorităţi! În serile de 7 și 8 iulie, doar 7 cazuri medicale au fost înregistrate la Spitalul Județean Constanța, iar niciuna dintre acestea nu a fost gravă.

Astfel, pe 7 iulie, 4 persoane s-au prezentat la spital, cu mici probleme medicale, dintre care una singură a rămas internată. Potrivit reprezentanțiilor Spitalului Județean Constanța, au fost cazuri simple, de exemplu entorse. În cea de-a doua seară a festivalului, trei persoane au fost aduse la spital. Conducerea spitalului a explicat că buna organizare a dus la acest rezultat pozitiv și raportul numărului de participanți cu numărul cazurilor medicale este impresionant de mic. Mai precis, siguranța oamenilor a fost pusă pe primul loc, iar acest lucru s-a văzut, căci nu au fost cazuri grave, care să necesite internarea sau operația vreunui participant la festival. Mai mult, unitatea spitalicească era pregătită să primească un număr mult mai mare de persoane, asta dacă ar fi fost cazul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi stiti ce inseamna 100 000 oameni? Ce minciuni gogonate!!!
2
2
minciuni. un festival de kko, mai misto era liberty parade. oricum, sa scene diferite, haos total.
2
2
Un festival reusit.Totul a fost foarte bine pus la punct si lumea civilizata.Cu siguranta voi reveni si la urmatorul festival.App nu sunt nici betiva,nici curva,nici drogata,satanista etc.Pt cei care lasa astfel de comentarii,sa stiti ca merg si persoane care nu au nici un viciu!
8
3
Dejectie umana ...iti va canta tie cantareti adevarati pe campul plin de gunoaie si cacat de la Modern ? In primul rand acolo vin cei care isi pun negativele si voi sariti ca prostii loviti de onanie in sus.Nu o sa vina niciodata . Romania nu are bani sa i plateasca acele mega staruri.Mars la caact ca acei pensionari canta la instrumente nu la bot de carici.
3
6
Frumoasa organizare dar poate data viitoare suplimentati toaletele. Pute a cacat pana la Ciresica. Duminica noaptea trebuia sa feresti mijlocul plajei sa nu calci intr-unul. Altii dormeau cu el pe buze ...pe nisip. Sa speram ca o sa ploua cu Domestos zilele astea sa curete WC-ul.public cuprins intre Moder-3 Papuci.
3
3
MOARTE SI NAPALM TUTUROR CELOR CARE AU POSTAT SI FAMILIILOR LOR
0
6
mowgli...du-te in padure...si sa nu-ti uiti si cartile cu barbosu. Sti tu...basmele alea
5
4
sa va ia draku de satanisti,,numai lesbiene,gay,,drogati,avem de tati.
6
9
Felicitari dnului Fagadau ptr organizare!Sa speram ca va deveni o traditie si vom avea acest festival in fiecare an!
7
9
Neversea a fost intradevar un festival reusit. Organizatorii au din partea mea toata aprecierea, totul sa intamplat ca in occident. Cat despre invidizii care critica si comenteaza negativ despre ce sa intamplat la acest festival, nu putem concluziona ca era inevitabil sa nu atraga atentia unor frustrati si hateri. Despre voi nu pot spune decat atat, NU O VETI DUCE NICIODATA MAI BINE tocmai pentru energia voastra de kkt. Salut
20
3
doamna dr Popescu mai iese la pensie ?
2
1
Ajunge cu pensionarii pe care-i enumeri , lasa si tinerii sa se afirme... Cred ca tu voiai Baniciu , Vintila , Cotabitza si alte mumii.
13
5
Super festival si super organizare. Tineri frumosi, civilizati, atmosfera extraordinara. Cine comenteaza ca n-a fost bine organizat, sa se duca la florian salami... si la pomeni electorale....
23
3
Astuia cu 10 serviciilor,ii amintesc ca atentatele sunt acolo unde ele conteaza pentru un efect puternic.In Romania,ne-o facem singuri,avem totul distrus fara sa fie nevoie de atentate . Serviciile noastre au grija sa tina populimea in frau,sa nu ceara prea galagios o viata ca afara si stoparea abuzurilor. Teroristii sunt grav concurati de puzderia de interlopi care efectiv terorizeaza zilnic fara sa fie deranjati decat formal. Tarile,,criminale '' sunt alea in care au fugit patru milioane de romani,oare de ce?Nici refugiatii nu vor la noi...
16
4
Nota 10 serviciilor de securitate si informatii nationale care au reusit sa ne scuteasca de atentate, sunt sigur ca au fost zeci de incercari. Ei ne considera o tara slab pregatita, si e bine ca ne subestimeaza! Noi ne vedem de treaba, lamai multe atacuri in tarile vestice capitaliste criminale si jalnice! La noi sa fie liniste.
13
6
CE DE PARTARI FRATE FACEA CEAUSESCU KM BUNI DE AUTOSTRAZI CU EI MUIE
7
5
Carpa multicolora a poponarilor la Neversea, s-au folosit nenorocitii de acest festival sa faca propaganda futincurista. Ce cauta niste pustoaice sa falfaie carpa aia acolo?
8
13
In urma acestui eveniment am strans cantitati enorme de gunoi cca 100 tone.Cei care si au pierdut vestimentatia sunt rugati sa mearga la groapa de gunoi sa le recupereze.Care inca nu sau trezit din betii ii puteti recupera de pe plaja.Rugamintea noastra ar fii pe viitor sa aduceti adevarati artisti nu toate dejectiile care isi pun negativele si mimeaza.Aducetii pe Paul Mc Cartney,Rod Stewart,Mick Jager,Tina Turner,Chris Norman care au formatii nu negative.
14
26
Profitul cel mai mare l-a incasat SATANISTII de la IBIS.
5
21
Super Organizare !!!
22
7
organizare buna, eveniment de calitate, oameni civilizati, artisti adevarati, fara prostitutia muzicala romaneasca. inca o dovada ca nu toti sunt fanii pomenilor de partid sau ai manelelor.
34
4
Au avut spitale de campanie pe plaja unde au ajuns probabil vreo 200-300
12
16
Tineri civilizati care au dansat si au ascultat muzica, organiozare foarte bune. Unde sunt aia cu prostiile din capul lor care spuneau de satanisti, drogati etc? prosti mai sunt
44
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218