REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

13 proiecte de hotărâre, aprobate în ședința ordinară a lunii august de consilierii din Medgidia

13 proiecte de hotărâre, aprobate în ședința ordinară a lunii august de consilierii din Medgidia

Replica API 2 septembrie 2016 | 00:20 278

Consilierii locali ai Municipiului Medgidia s-au întrunit miercuri, 31 august 2016 în ședința ordinară a lunii în curs. Pe ordinea de zi au fost înscrise 14 proiecte de hotărâre, din care, proiectul privind inițierea procedurii de închiriere prin licitație publică a unui spațiu situat în incinta Hotelului din cadrul Complexului Sportiv Iftimie Ilisei, în vederea desfășurării de activități economice - nu a întrunit numărul de voturi necesare pentru a fi admis.

S-a aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului, pe anul 2016, constând în diminuarea sumei din cadrul capitolului autorități publice și acțiuni externe cu suma de 185.000 lei și suplimentarea sumelor din cadrul capitolului Cultură, recreere și religie cu această sumă, în vederea susținerii evenimentului „Zilele Municipiului Medgidia”. Totodată, se suplimentează cu suma de 117.000 lei capitolul Dezvoltare publică – Cheltuieli de capital – cu denumirea Documentație de proiectare privind eficiența energetică a 10 blocuri (expertiză tehnică, expertiză energetică, audit energetic și DALI) și scriere cerere de finanțare și consultanță aferentă proiectului ce va fi depus în cadrul POR 2014-2020. Tot legat de capitolul economic, s-a aprobat și proiectul de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului local și al instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, pe semestrul I al anului 2016.

Consilierii locali au votat și regulamentul de organizare și funcționare a al Consiliului Local Municipal Medgidia, desemnarea reprezentanților Consiliului Local Medgidia în Consiliile de Administrație și în Comisiile de evaluare și asigurarea calității, ale unităților de învățământ preuniversitar aflate pe raza administrativ teritorială a Municipiului Medgidia, precum și aprobarea prelungirii Acordului de parteneriat nr. 51/04.02.2008, încheiat între Consiliul Local Medgidia și S.C. Lafarge Ciment (România) S.A. prin act adițional, societatea schimbându-și denumirea în CRH CIMENT (România) S.A.

Proiectul de hotărâre privind Plan Urbanistic Zonal - Extindere imobile existente, construire platforme betoane, schimbare destinație imobil, construire hală depozitare, silozuri și construcții complementare și împrejmuire vizează extinderea clădirii fabricii de ulei cu o suprafață de 229,40 mp, extinderea imobilului compus din magazie și birouri cu 117,50 mp și construirea unei hale de depozitare în suprafață de 750 mp.

De asemenea, în vederea fluidizării traficului în zona centrală a municipiului și asigurarea unei circulații rutiere și pietonale fluente și sigure în zonă, s-a adoptat hotărârea de consiliu privind modificarea și completarea poziției nr. 2 din lista stațiilor de așteptare taxi, și anume strada Republicii pe partea stângă a carosabilului pe sensul de mers, între strada Tineretului și strada Nicolae Bălcescu. Pe domeniul social, în ședința ordinară a lunii august a fost aprobată repartizarea unei locuințe situată în bloc A.N.L., respectiv a unei locuințe sociale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108