REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

2 MILIOANE de EURO pentru NAȘA lui BĂDĂLĂU, de la PRIMĂRIA MANGALIA!

2 MILIOANE de EURO pentru NAȘA lui BĂDĂLĂU, de la PRIMĂRIA MANGALIA!

Replica API 26 octombrie 2021 | 14:33 13114

Paula Cușa, nora lui Gheorghe Cuşa, supranumit regele asfaltului în Giurgiu, a prins mega contract de peste 2 milioane de euro, la Mangalia. Paula Cușa, care este nașa de cununie a lui Gabriel Bădălău și a constănțencei Claudia Pătrășcanu, va executa lucrarea prin firma sa, G&M Road Building Engineering. Contractul a fost atribuit pe 19 octombrie.

Paula și George Cușa

Gheorghe Cuşa a obţinut, ani la rândul, contracte de la CNAIR, prin firma Gecor SRL Călugăreni. În 2017, a câştigat, prin firma Anastamar Construct, un contract de 24,51 milioane lei pentru deszăpezirea a trei loturi din subordinea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi a altor trei loturi din autostrăzile A1, A2 si A3. Nora sa, Paula Cușa, și fiul George Cușa, îi urmează exemplul și își îngroașă conturile cu banii statului.

Paula Cușa deține, alături de Emilia Magdalena Alexandru, societatea G&M Road Building Engineering. Pe 19 octombrie, firma a primit un contract de peste 10 milioane de lei, echivalentul a peste 2 milioane de euro, de la Primăria Mangalia, pentru proiectare și execuție „Obiectivul specific modernizarea rețelei stradale a municipiului Mangalia, pe care se va desfășura traficul mijloacelor de transport in comun, cât și încurajarea traficului nemotorizat prin facilitarea accesului la sistemul de transport public și crearea de zone pietonale și piste de cicliști”.

Soții Cușa, nașii cuplului Claudia și Gabriel Bădălău

Concret, lucrările constau în modernizarea străzilor și aleilor pietonale, amenajare parcare de tip Park&Ride, amenajare alveola pentru stația de autobuz, semnalizarea corespunzătoare a stațiilor de autobuz de pe traseul mijloacelor de transport in comun: Horia, Cloșca și Crișan (675.00 m lungime); 1 Mai (85.67 m lungime); Faleza din stațiunea Cap Aurora (1073.83 m lungime); Parcare Gara; Alveola pentru stația de autobuz pe strada 1 Decembrie. Mai vorbim despre lucrări de semnalizare orizontală si verticală pentru cele 111 stații de autobuz de pe traseele mijloacelor de transport in comun sar și de dotarea cu mobilier urban a 16 stații de autobuz.

Societatea Paulei Cușa a avut, anul trecut, cifra de afaceri de 53, 2 milioane de lei. Profit de 1 148 659 lei și datorii de 7,2 milioane de lei.

Paula Cușa administrează hotelul Alcor din Mamaia

Familia Cușa deține, în Mamaia, hotelul Alcor, unde s-au filmat numeroase secvențe din "BD la munte şi mare", cumpărat de la familia fostei deputate PDL de Constanta, Magda Stavrositu. Hotelul este clasificat la trei stele si are 5 nivele și 119 camere şi este administrat de soţia patronului de la Gecor, Paula Cuşa.

Așa cum arătam și mai sus, fiul său, George Cuşa, șis oția lui, Paula Cușa, l-a cununat pe fiul ministrul Economiei, Gabriel Bădălău, acesta din urmă căsătorindu-se în 2016 cu constănţeanca Claudia Pătrăşcanu, astăzi în plin proces de divorț. Sabina Bădălău, fiica lui Niculae Bădălau, este naşa fiicei lui George Cusa şi a Paulei Cuşa. Cuşă senior (tatăl lui George Cuşă), este finul fostului senator Cătălin Voicu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fatzete de taranusi au !!!
6
0
sper sa muriti de cancer! ca de bani nu duceti lipsa zdrentelor. mai ales, smekeriti!
6
0
Pe Garii,unde a-ti demolat trotuarele de aproape trei ani ,cand le refaceti?
5
0
faceti ceva si pe strada Walter Maracineanu!!!
4
0
Piticul cat are parte?
16
1
vedeti ca gecor a aparut intru reportaj legat de sifonarea fondurilor europene
12
0
banii aia furati sa.i ajunga de inmormintare!!!!
17
2
faceti ceva si pentru cartierul dobrogea ???se pot face bani si din lucrarile de aici1!!!!aveti exemplu politistu de la economic si a adus piatra si facut strada cat de cat a venit atat stiitorul de dyp cu utilajele si imediat sa remediat strada
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614