REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

20 de oameni protestează la Prefectura Constanţa, împotriva grațierii

20 de oameni protestează la Prefectura Constanţa, împotriva grațierii

Replica API 19 ianuarie 2017 | 20:33 370

Câțiva constănțeni au ieșit joi, 19 ianuarie în stradă pentru a continua protestele împotriva proiectului de ordonanță de urgență care ar aduce grațierea mai multor actuali pușcăriași. Cele 5 persoane prezente la puțin peste ora 18:00 s-au strâns pe platoul de la Prefectura Constanța. Protestele continuă după ce mii de cetățeni indignați au ieșit în stradă miercuri, 18 ianuarie în mai multe orașe din România.

Update

7 persoane protestează pe platoul de la Prefectură.

Update 2

Aproximativ 20 de persoane protestau în Constanța, la ora 18:40.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de aceea dezincriminam coruptia, abuzul in serviciul devine LEGAL daca prejudiciul este sub 2 miliarde de lei vechi si alte chestii din astea ? acolo e painea si patrunjelul nina ?
0
0
Aruncati cu pietre voi cei fara de pata ! Sunt arestati oameni nevinovati ! Multi au furat o paine s-au au facut evaziune cu patrunjel si usturoi ,ptr ca anbuibatii sistemului nu le ajungeau bani de excursi ,coloane oficiale ,girofaruri,de au fost prosti nu au dat meditatii !
0
0
daca vanzarea tarii devine un subiect de bani si anume 50 lei, inseamna ca pe tine se bazeaza aia care chiar vor sa o vanda, iti vor da 100 lei si nu vei considera ca e suma de "cct" , corect ? sau poate 500 lei, dar oricum tu ai un pret este clar ! Indicele de temperatura aseara era de -20 grade, iar mie personal nu imi pasa ce face europa,rusia,sua, la mine in tara nu vreau coruptie ! Cand auzi zvonuri ca daca te duci cu un denunt pana si agentului ii este frica sa iti inregistreze denuntul, atunci avem o mare problema in tara.
1
0
Duminica e mobilizarea cea mare.Toti cei care cred ca locul hotilor este la inchisoarea...ne vedem la 18 la Prefectura...
1
0
Pentru 50 de lei indurati frigu de -5 grade rusine va vindeti tara pentru sume de cct inainte sa iesiti in strada documentativa in europa este deja adoptata acesta lege de ani buni fratilor treziti'va la realitate
0
1
Asta e dreptul lor, dar nu ai ce sa faci e dreptul celoralalti 55 % sa conduca. Asa ca majoritatea conduce
1
0
Penalul dragnea a fugit la penalul trump.voiculesco si gadea va platesc.
1
3
Bravo, postarea "multumim pentru urari", curaj, mult curaj ! Va felicit !
5
3
dar am fost mai multi si in serile urmatoare se pare o sa fim si mai multi ...ramane sa ne vedem acolo cu cei care considera ca CORUPTIA duce la PUSCARIE nu la GRATIERE in Romania ! Cine crede ca CORUPTIA trebuie GRATIATA sa vina la prefectura in serile urmatoare sa discutam civilizat
5
5
Asta este incalzirea! Dar, chiar nu inteleg aceasta apatie de la Constanta ! Pacat de acest oras care se scufunda in marasm.
5
4
satanisti draku manca pensia parintilor si noaptea es la miting,,,spurcatilor.
5
6
dupa limbajul de lichele se vede ca apartin psd! sa i gazduiasca pe detinuti in vilele lui voiculescu,cocos, mazare constantinescu, strutinschi, iar prapaditii astia de forumisti platiti de psd sa cerseasca mereu, asa le doresc.
5
5
Cocalarii aia de ieri au curatat aleile de zapada, dati-le ba aia de Primarie niste lopeti, sa faca si ei ceva.
6
3
Dragnea si psd care va da papa sa mancati..m
2
3
Metin cerchez
0
1
Ba plecati futu va n gura, ne facem dracu de cacat 7 oameni probabil ca erau in trecere si au zis ca se da de pomana bani
9
3
Pai nu e un oras rosu? Cati vreti sa fie?Ciuma rosie a acaparat si acest oras cosmopolit!
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218