REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

25 de ani de înfrățire între Brest și Constanța: 'Se implementează cât mai multe proiecte comune în domeniul asistenței sociale'

25 de ani de înfrățire între Brest și Constanța: 'Se implementează cât mai multe proiecte comune în domeniul asistenței sociale'

Replica API 4 iulie 2018 | 01:49 416

Consiliul Județean Constanța, a primit marţi, 3 iulie a.c., vizita oficială a delegației franceze formate din Francois Cuillandre, primarul orașului Brest, Fortune Pellicano, viceprimarul orașului, precum și a reprezentanților Institutului pentru Educație și Asistență Socială Brest, Franța.

Această vizită marchează 25 de ani de înfrățire între Brest și Constanța, dar și încheierea unei convenții de parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, în domeniul formării și dezvoltării serviciului de Asistență Socială și Protecția Copilului. Din această convenție fac parte în acest moment Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Institutul pentru Educație și Asistență Socială Brest, Franța și Asociația de Prietenie Brest-Constanța.

“Cooperarea între specialiștii constănțeni și cei francezi este recunoscută. Sunt convins că această vizită poate fi un prim pas pentru un parteneriat durabil. De asemenea, cred că schimburile de formare profesională vor aduce ambelor țări beneficii și aici mă refer la protecția socială, un proces atât de amplu, care vizează mai multe domenii, unde sunt necesare eforturi comune, eforturi colective.

Sper, că prin semnarea convenției, Consiliul Județean Constanța să reprezinte un pilon de baza în acest parteneriat și să contribuie la implementarea a cât mai multor proiecte comune în domeniul asistenței sociale”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Relațiile de colaboare dintre Asociația de Prietenie Brest Constanța, Institutul de Științe Educative și Sociale (ITES) Brest, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Universitatea “Ovidius”, datează încă din 2005.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ohhoo ho, e super si aia, mai ales daca zici ca are sot infractor, ii aranjam un sejur la Puerta blanca! Hai, da date contact, ca eu deja vb cu procuroru!
0
0
Dar pe limitata de langa Dinca, nu o vrei?! Ca tit fund mare si minte putina! Si cu sot infractor
1
0
Poate cineva sa ma ajute cu date contact privind blonda din stanga foto, in costum alb ? E super tare, fund mare - bucurie mare. Intreb pt un prieten.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218