REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

250 de poliţişti constănţeni vor fi prezenţi la datorie zilnic, în perioada minivacanței de 1 Mai

250 de poliţişti constănţeni vor fi prezenţi la datorie zilnic, în perioada minivacanței de 1 Mai

Replica API 27 aprilie 2019 | 01:50 439

Aproximativ 250 de poliţişti constănţeni vor fi prezenţi la datorie zilnic, în perioada minivacanței de 1 Mai, în municipiul Constanța, dar și în stațiunile de pe litoralul românesc, pentru a asigura un climat de ordine, linişte şi siguranţă publică. De asemenea, pentru siguranța călătoriei cu trenul, zeci de polițiști de la transporturi vor supraveghea stațiile de căi ferate, dar și trenurile de călători.

Fiind cunoscut faptul că în perioada minivacanței de 1 Mai se așteaptă un trafic intens de turiști, cu precădere în municipiul Constanța și în stațiunile din judeţ, se impune luarea unor măsuri corespunzătoare din partea poliţiştilor, pentru menţinerea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică. În acest sens, polițiștii constănțeni au stabilit modul de dispunere şi acţiune al dispozitivelor de ordine şi siguranţă publică, în zonele de interes operativ, precum şi adoptarea celor mai eficiente măsuri, în vederea preîntâmpinării oricăror evenimente negative. Echipaje de patrulare ale poliţiei rutiere cât şi cele de siguranţă publică, de investigații criminale, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale vor monitoriza zonele cu flux important de turiști, în vederea aplanării și prevenirii stărilor conflictuale. Se va asigura prezenţa activă a agenţilor de circulaţie rutieră, la orele de vârf, pe principalele artere din zona de competență, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele artere rutiere. Astfel, aproximativ 250 de poliţişti constănţeni vor acţiona zilnic în întregul judeţ, începând din zona stațiunii Mamaia și până la Vama Veche, în vederea asigurării unui sistem integrat de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale şi pentru desfăşurarea în condiţii optime de siguranţă a activităţilor din această perioadă. De asemenea, zeci de polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța vor asigura măsuri de ordine publică în stațiile de cale ferată, cu precădere din Constanța, Eforie, Costinești și Mangalia și, de asemenea, vor avea în atenție cele aproximativ 120 de trenuri de călători București – Constanța – Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un mare bou,citeste legea politiei si vezi in ce situatie este obligat politistul sa se legitimeze
0
1
De ce patruleaza noaptea cu lampa de pe plafon stinsa?In loc sa induca siguranta si incredere ei incearca miseleste sa surprinda si pedepseasca.Si mai vor respect din partea populatiei!Mooie!
1
1
De sarbatori primesc o gramada de bani, desi au la bord o simpla postliceala de Campina. SA-i plangem ca stau la panda pentru a-si rotunji veniturile, si asa nesimtite pentru cate taratze au? Nu, nu-i plangem. Le recunoastem meritul: se perfectioneaza in panda, si daca ii filmezi te intimideaza cu legea de prelucrare a datelor. Oamenilor: aveti voi sa-i filmati. NU va legitimati pana nu va arata ecusonul sau legitimatia de serviciu.
2
2
Bah , or fi si imbracati civil , dar poti sa dai cu tunul si nu cred sa gasesti 250 de taietori de frunza la caini in acelasi timp in municipiul prostilor... Fac ceva pe studiile voastre care v-au format imbecili !
0
2
asa multi avem? Ca daca strabati orasul dintr-o parte in alta in orice zi nu vezi mai mult de 5 in strada!
0
0
Politia o rusine in acest oras ..ocolesc intentionat focarele de infractori ..piete targuri gara autogari ..acolo colcaie de bisnitari de tigari primesc mita asta stie toata Romania numai fagadau nu si alte autoritati ..in schimb politia bantuie prin parcuri dupa catei de apartament sa dea amenzi si cei care mananca seminte ce mizerie de politie si de autoritati locale etc.
9
3
asa...si? unde-i problema? sa-si faca treaba ca si asa mai mult de pandari nu sunt in stare!
5
4
la patron plata la simplu orice sarbatoare
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102