REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

40 de spații de recreere se amenajează în parcurile din municipiul Constanța

40 de spații de recreere se amenajează în parcurile din municipiul Constanța

Replica API 9 mai 2019 | 00:45 474

Primăria Constanța, prin Serviciul Amenajări Urbane, lucrează zilele acestea la amplasarea a 40 de seturi - mese și bănci de recreere în parcul Tăbăcărie urmând ca zilele următoare să continue în alte parcuri din oraș.

Facem apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi, dar și dispozitivele pentru deșeuri canine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si care sunt parcurile ale ca in Constanta au mai ramas cateva petece de verdeata in rest le-ati distrus pe toate le-ati vandut v-ati tras spagile, nu va e rusine si acum vorbiti de parcuri, in campanie, va mai voteaza dracul ca ala e rosu.
1
0
V-am votat dar profit sa nu o mai fac ! cosurile de gunoi si bancile arata ca la cimitir !!!!! este incredibil , sunt dezolante , bancile nu au spatar , iar statiile de autobuz sunt la nivelul celor din Muzeul Satului ! ati fost plecat afara , chiar nu ati vazut banci cu parasolare , cosuri adecvate ca marime si culoare , statii de autobuz intime , cu chiosc de bilete ,tigari sau racoritoare . Inca putin si il depasiti pe celebrul doctor visator ...nea goe ....Rusinos domnule primar , am pariat gresit pe dumneavoastr
3
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
5
1
Asa fratilor , ocupati spatiul verde cat mai mult, ca asta lipsea Constantei acum , sa aiba fiecare cate o masa pe iarba , cate un generator si daca se poate si internet ca statiile de biciclete.. sa stea bagabonzii pe ele..
2
0
Sunt locuri de joaca ptr copii care asteapta de 3 ani sa fie reamenajate...ex Ciresica vis a vis de Biserica!
3
1
banci si mese de fier puse pe iarba. very smart. bani aruncati, bataie de joc. cat vor rezista pana le ia rugina?
5
0
Am trecut pe langa parcu , langa Dorally Mall . Manele , gratare , pet-uri aruncate ...fum imens de la gratare . Si asta nu in padure , ci in Constanta , in plin oras . Am incercat sa ma pun in locu turistilor straini , care vin sau tranziteaza orasu . Ai spune ca UE , ar avea granita la Brasov .
9
0
amenajam spatii in parcuri . SUPER ! amenajam spatii betonate pentru relaxare ?
8
0
Care parcuri? La cate mai avem... Incep aburelile! Constantenii nu uita nimic! Bagati poleiala edili imbecili, bagati! Nici dracu nu va mai scapa la alegeri!
9
0
lasati dracu parcurile in pace .o sa vina ghertzoii sa faca gratare si sa puna manele in spatiile ale de recreere .
11
0
Umflati porcu de Craciun...cand scroafa e moarta demult... Wind of change!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218